Kundene strømmer til Meny: Tilbud man ikke kan si nei til

23/07/2024 23:00

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Tilbudene er vanskelig å si nei til.

Det er ikke hver dag man ser så lave priser som de MENY tilbyr denne helgen. Med sensasjonelle rabatter på utvalgte varer strømmer kundene til for å sikre seg de gode tilbudene.

MENYs danske Facebook-side har vært fylt med innlegg som tiltrekker seg mye oppmerksomhet. Et av de mest bemerkelsesverdige innleggene reklamerer med en rekke varer til priser under 5 kroner, noe som har fått kundene til å strømme til butikken.

Tilbudene inkluderer en rekke varer til nesten uhørte lave priser. Du kan for eksempel få en pose med M&M's Peanøtter for bare 2,95 kroner. Disse tilbudene har fått folk til å strømme til butikken i Horsens, hvor det er førstemann til mølla-prinsippet som gjelder.

MENY understreker imidlertid at det er en kjøpsgrense på 24 poser per kunde, for å sikre at flest mulig kan være med på rabatten.

Dette er imidlertid ikke det eneste tilbudet som finnes på MENY sin Facebook-side. De har også tilbud på Organic Green Balance-grøt for kun 2 kroner. Begge disse tilbudene finner du i MENY i Horsens og kan hentes senest lørdag kl. 08.00 til 20.00 samme dag.

Hvordan fungerer det?

Denne typen tilbud føyer seg inn i en økende trend blant dagligvarekjedene i Danmark, der MENY har valgt å kalle sin versjon for «JA TAKK AMOK». For å benytte seg av tilbudene må kundene følge instruksjonene i MENYs Facebook-innlegg. Her kan de bestille i kommentarsporet og motta et ordrenummer som de trenger når de henter.

Henting av de bestilte varene foregår i butikken.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.