Kvinne avslører: Sånn oppdaget jeg min manns utroskap i Disneyland

23/01/2023

Emma Hansen

Utland
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
En kvinne har avslørt hvordan hun oppdaget mannens utroskap etter en tur til Disneyland.

En kvinne har avslørt hvordan hun oppdaget at mannen hennes hadde en affære med barnepiken da hun så på bilder fra turen til Disneyland.

Tobarnsmoren Natalie har valgt å dele historien, som kommer fra en familieferie i Florida, på profilen sin på det sosiale mediet TikTok.

Det skriver Mirrior.

I videoen på TikTok, som har blitt sett mer enn 1.4 millioner ganger, sier hun: "Vi dro til Disneyland i Orlando og tok barnepiken med oss for å hjelpe med barna ... ikke mannen."

"Jeg så på gamle bilder og kom over mer enn ett der de var litt for nær ..."

I den virale videoen har hun også delt et bilde av familien og barnepiken som rir på den populære turen Splash Mountain.

Natalie og datteren sitter på første rad i vognen, mens mannen hennes (som nå er eksmannen hennes) og barnepiken deres sitter på raden like bak dem.

Og fra dette bildet har Natalie ikke vært i tvil om at det har skjedd ting som ikke skulle ha skjedd. På bildet er det særlig kvinnens kroppsspråk som avslører at de to har hatt en affære.

På bilder kan barnepiken sees lent nær Natalies daværende ektemann og holde armen og hans. Det hele skjedde rett bak Natalies rygg - bokstavelig talt.

Ifølge Natalie endte det hele med at mannen og barnepiken stakk av sammen, og nå har et barn sammen.

"Han pleide å fortelle meg at jeg ikke hadde noe å bekymre meg for," sier hun.

"Jeg lurer på hvilken alder barna mine vil være når de setter to og to sammen og innser at det var upassende å ha faren sin med barnepiken," la hun til i et senere innlegg.

Siden Natalie delte videoen på sosiale medier, har mer enn 85.000 mennesker liket. I tillegg er det lagt igjen 1 300 kommentarer.

"Det første røde flagget er at de satt sammen på turen", skriver en person, mens en annen skriver: "Hun visste at det ville komme et bilde av det. Det er så galt av henne."

"Som en tidligere bosatt barnepike og nå en mor, irriterer dette meg på dine vegne. Det er IKKE vanskelig å IKKE gjøre det," sier en tredje, som en fjerde svarer på:

"Akkurat! Jeg var også barnepike. Min regel var aldri å være alene i samme rom som mannen. Det er upassende."

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.