Kvinne er utro mot kjæresten hun har vært sammen med i to år: Pinlig feil avslører affære

29/11/2021 13:08

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Utroskap er tungvint og krever noen ganger mye planlegging.

Det er ikke alltid like lett å være utro. Du må finne tid til å møtes, og de respektive partnerne må være opptatt andre steder.

En kvinne var i det problemet da hun hadde en affære bak ryggen på kjæresten hun hadde hatt i over to år. Hun fikk i den forbindelse avslørt seg selv gevaldig.

Det har fått hele Twitter til å le av feiltrinnene hennes.

Det var en rekke – skal vi si – logistiske utfordringer knyttet til affæren. Hun søkte derfor råd for å løse dem hjemme hos en vennine. Men hun tekstet ved et uhell kjæresten sin. Deretter delte kjæresten, Jordan McNelly, meldingen på sosiale medier.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

"Jeg er bokstavelig talt så engstelig akkurat nå... Jeg har sett denne fyren bak Jordans rygg, og vi hadde veldig viktige planer i morgen fordi Jordan skulle jobbe, og så skriver han til meg at han ikke kommer til å jobbe i morgen, og jeg vil ikke skuffe den andre fyren min. " fortsatte meldingen:

«Jeg fortalte ham og han sa "Jeg visste at du ikke kom", og jeg føler meg så dårlig fordi jeg skuffer dem begge fordi jeg er en dum hore. Jeg er så lei for det, og jeg har vokst hele kroppen til å knulle den fyren. HJELP,» skriver hun i meldingen.

Hun sendte deretter meldingen til Jordan McNelly ved en feiltakelse. Han delte et skjermbilde av det på Twitter, og så gikk det fort.

Bildet har for tiden over 200 000 likerklikk, mens det har mottatt over 50 000 retweets og i underkant av 11 000 kommentarer.

 

 

 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.