Kvinne fikk endelig tatoveringen sin: Da hun så resultatet, var hun gråteklar

03/02/2024 14:00

Sofie

Utland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En kvinne har delt en video av seg selv som gråter fordi tatoveringen hennes har gått fryktelig galt.

Det er viktig at du velger din tatovør med omhu. Hvis du ikke gjør det, er det stor risiko for at ting går galt. En ung kvinne opplevde dette da tatoveringen hennes ikke ble som hun hadde forventet.

I en video på TikTok forteller hun om hvordan hun endelig hadde tid til å få en tatovering som hun lenge hadde drømt om. Men da hun fikk se resultatet klarte hun ikke holde tårene tilbake. Og de var absolutt ikke gledestårer.

«Sommerfuglen ser ut som om den er fra en tegneserie eller en fargeleggingsbok», sier hun med tårer i øynene, ifølge The Sun.

"Når tatoveringen din ikke i det hele tatt er det du ba om og den er enorm," fortsetter hun.

Hun forteller også at hun selv føler at 'blomstene er så store' og at de 'ikke ligner på bildet i det hele tatt' som hun viste tatovøren sin før arbeidet startet.

"Jeg kommer til å ha denne jævla greia med meg resten av livet," sier hun.

Foto: TikTok

I en annen video forteller den anonyme kvinnen at hun har brukt samme tatovør to ganger tidligere. Derfor var hun ikke bekymret for hva resultatet ville bli.

Denne gangen hadde hun funnet et bilde på Instagram av det hun ville ha. Den aktuelle tatoveringen besto av fine blomster og en sommerfugl. Dette bildet viste hun til tatovøren sin før arbeidet ble startet.

I videoen sier hun også at tatovøren sa at han måtte «gjøre det til sitt eget». Det førte til at han ikke levde opp til bildet som kvinnen hadde vist ham.

"Jeg gråt hele veien hjem. Det var en 40-minutters kjøretur," sier hun og viser et bilde av resultatet.

Foto: TikTok

Her kan du tydelig se at tatovøren har latt seg inspirere av originalbildet. Det er imidlertid også lett å se at han definitivt har gjort det til "sin egen". Det er ganske stor forskjell på de to tatoveringene.

I kommentartråden har flere brukere forsøkt å oppmuntre henne ved å si at de liker tatoveringen hennes.

«Det er bare ikke det jeg ville,» sier hun imidlertid i videoen, der hun også tar ansvar for sin egen feil, da hun burde ha bedt om å få se sketsjen først.

"Det er ikke så ille som jeg trodde. Men når du har forventninger til noe, blir du opprørt. Det var derfor jeg gråt."

Foto: TikTok

I tillegg er det også en del brukere som har valgt å kritisere henne fordi hun ikke ba om å få se en skisse først. Hvis hun hadde gjort det, kunne det hele vært unngått.

"Jeg forstår ikke hvordan folk får dårlige tatoveringer. De gjør bokstavelig talt en skisse og spør deg om du liker det?" skrev en bruker.

"Det skjer med oss ​​alle. Noen ganger holder de seg ikke til konturene," sa en annen.