Kvinne fikk øyenbrynene laget: Fikk sjokk da hun så resultatet

31/08/2022 13:54

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
En kvinne som hevder hun har fått øyenbrynene laget i syv år, ble sjokkert da hun så resultatet etter sitt nylige besøk i salongen.

De fleste kvinner erkjenner at det kan være et neglebitende øyeblikk når du sitter i salongen og venter på å se resultatene av behandlingen du nettopp fikk.

Og hvis du nettopp har fått øyenbrynene gjort, kan det være enda mer nervepirrende, da det er en del av ansiktet som kan være veldig vanskelig å ignorere.

En kvinne avslører i en video på TikTok at hennes verste frykt har blitt realisert etter å ha fått øyenbrynene laget i en lokal salong.

Da hun så det ferdige resultatet, var hun mindre enn imponert over hvordan det så ut. Tilsynelatende hadde øyenbrynene hennes blitt farget flere nyanser mørkere enn hun hadde forventet.

"Jeg har nettopp fått øyenbrynene strikket og farget, og fortell meg hvorfor det ser ut som om de er tegnet på ansiktet mitt i markør," tekstet Sydney Woy videoen sin på TikTok.

"Jeg håper mitt neste åndedrag er mitt siste," sa hun.

Videoen, som har blitt delt på sosiale medier for noen dager siden, har blitt sett mer enn seks millioner ganger. Mange av seerne uttrykker at de sympatiserer med Sydney etter de mislykkede øyenbrynene.

Det er flere seere som uttrykker at de rett og slett ikke kan tro hvor mørke øyenbrynene hennes har endt opp med å være.

Noen få skriver at kosmetologen kan ha glemt å fjerne fargetonen. Andre spøkte med at han eller hun skulle sone en livstidsdom i fengsel for å ha forlatt Sydney med betydelig mørkere øyenbryn enn hun forventet.

Det er andre som sier i kommentarfeltet at de rett og slett ikke kan forstå hvordan en trent profesjonell kunne ha gitt Sydney slike mørke øyenbryn.

Det er andre som prøver å fortelle Sydney i kommentarfeltet at hun ikke trenger å bekymre seg for det dramatiske utseendet på øyenbrynene.

"De er mørke den første dagen fordi det er friskt", skrev en person i kommentarfeltet.

Sydney synes imidlertid det er vanskelig å akseptere de mange gode rådene. Hun forteller at hun har fått øyenbrynene gjort de siste syv årene, og at hun aldri har opplevd dette før.