Kvinne finner forferdelig overraskelse i barnas kakehus.

25/12/2020

Emma Sletta

Utland
En australsk kvinne fikk seg litt av et sjokk da hun kjøpte et pepperkakehus for sine barn for å skape litt julemoro.

" Det er ikke det jeg bestilte," - Det er hvordan australske Katie Gompetz skrev i et humoristisk innlegg på Facebook, med tilhørende bilder av boksen med pepperkakehuset.

Det er en gigantisk edderkopp i esken med julemoro.

Det viste seg at en huntsman edderkopp var like glad i julevele som Katie og hennes barn. Den store edderkoppen hadde bygget reir i esken, og lagt hundrevis av egg.

 

Lynrask 30cm edderkopp

For mange ville et slikt syn være nok til aldri å røre en pappeske igjen, men Katie tok den i godt humør, og er tydeligvis ikke så redd for gigantiske edderkopper som mange andre.

Huntsman edderkoppen, som bor i Australia, kan vokse opp til 30. Ja 30! centimeter i diameter, og er kjent og beryktet for å være ekstremt rask.

Katies Facebook-innlegg har fått utrolig mange reaksjoner, og langt fra alle kan ta det med et smil som hun kan.

Det var fallet. Avlys julen», skriver en av Katies bekjente som kommenterer innlegget.

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.