Kvinne oppdaget brev fra naboene: Da hun leste det, rant det kaldt nedover ryggen hennes

02/11/2022 12:57

Emma

Utland
Foto: Reddit
Foto: Reddit
Dette er allikevel en forferdelig historie.

Det er klare trender i Norge når det gjelder gode naboforhold. Uten å fornærme noen, er det få som ønsker dårlige naboforhold.

Dette var imidlertid tilfellet for kvinnen som strømmet til det populære sosiale mediet Reddit for å dele historien hennes.

Den grufulle historien har også forårsaket en rekke opprørte brukere til å kommentere, og har i skrivende stund fått 9.200 kommentarer.

Det er kanskje ikke så rart, for hvem i all verden forestilte seg å våkne opp til et slikt brev i postkassen fra en av naboene sine.

Brevet avslørte en hissig nabo:

"Vi, naboene dine, har blitt klar over at potteplantene ved inngangen din er dekorasjoner som ikke er ekte. Dette er ikke i tråd med hvordan det ser ut i resten av nabolaget og ser veldig dårlig ut for de av oss som har ekte planter, og kanskje en dag når vi vil selge huset vårt og finne potensielle kjøpere, vil de ende opp med å løpe etter at de ser plantene dine."

Flere av kommentarene peker på at naboen har større problemer i livet enn falske planter.

Det mener Sosialnytt i norske medier.

Slik ser brevet ut:

Foto: Reddit

Brevet fra naboen inneholder til og med en klar anbefaling om å fjerne plantene innen to dager, med mindre hun ønsker et besøk fra politiet og et søksmål.

Videre hevder brevet at de 14 beboerne på veien har sagt ja til det.

Om dette stemmer, gjenstår å se.

Mange brukere av media blir grundig underholdt av hva politiets svar på en slik forespørsel vil være.