Kvinne reddet av brannmenn etter å ha falt ned i offentlig toalett

25/04/2022 07:32

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
Kvinnen måtte reddes etter at hun falt ned på et offentlig toalett mens hun prøvde å nå telefonen.

Både Brinnon Fire Department og Quilcene Fire Rescue flyttet ut til Mount Walker i Washington tirsdag, hvor en kvinne hadde brukt et offentlig toalett.

Det var imidlertid ikke bare et hvilket som helst toalett, men heller et hvelvtoalett, som er et toalett som ikke kan skylles, med i stedet konstruert med et hvelv eller en beholder begravet i bakken.

De ble tilkalt fordi en kvinne, som er i midten av 40-tallet, burde ha sittet med telefonen sin, som hun falt i beholderen.

Hun skulle umiddelbart ha forsøkt å demontere toalettsetet, hvorpå hun prøvde å nå telefonen med en hundebånd.

Kvinnen måtte imidlertid innse at hun ikke kunne nå det, og derfor valgte hun i stedet å knytte hundebåndet og til og med prøvde å strekke seg etter det.

Imidlertid endte hun i stedet opp med å falle inn med hodet først, hvoretter hun i 10-15 minutter prøvde å bryte seg fri.

Men så fant hun telefonen sin, som hun pleide å ringe 112.

Privatfoto

Nødetatene som ankom stedet heiste ned noen blokker som kvinnen kunne bruke, slik at hun til slutt kunne nå en sele de heiste ned til henne.

De fikk henne reddet, og hun forsikret dem om at hun var uskadd og ikke trengte behandling.

– Jeg ser for meg at hun nok var veldig heldig. Jeg har ingen erfaring med slike redningsaksjoner, bortsett fra nå, men jeg vet at det ikke er et bra sted å være, sier brannsjef Tim Manly i Brinnon, ifølge Kitsap Sun.

Hun takket redningsmennene og fortsatte sin reise tilbake til California. Hun var ekstremt heldig som ikke ble overveldet av giftige gasser eller for å bli skadet.

Manly sier at denne utplasseringen var "veldig unik", som han sier at i sine 40 år i jobben har han aldri sett noe lignende.

Han sa at selv om ikke alle toaletter er like dype som Mount Walker, er hendelsen absolutt en advarsel til andre.