Kvinne så på bilder på Facebook: Da hun så mannen sin på et bilde, fikk hun sjokk

09/04/2024 16:00

Sofie

Utland
Foto: Twitter
Foto: Twitter
En kvinne så nysgjerrig på bryllupsbilder til hun skjønte at hun kjente brudgommen.

På slutten av 90-tallet krysset Yve og Maurices veier for første gang på en nattklubb i Nigeria - et møte under stjernene, hvor hun var sykepleier og han var turist.

Forbindelsen deres blomstret, til tross for at Maurices 'reisejobb' som tvang dem til å navigere i et langdistanseforhold - eller det trodde Yve. Det gikk ikke langt tid før de stiftet familie sammen, og fikk en sønn.

I 2013 ble Yves 'verden snudd på hodet da en gjennomgang på Facebook avslørte bilder som antydet at Maurice kunne ha tatt farten sammen med noen andre.

Til tross for at venninnen hennes avviste bekymringene hennes, gravde Yve seg dypere inntil den sjokkerende oppdagelsen av et bryllupsbilde av Maurice og en annen kvinne.

Kvinnen, Suzanne Prudhoe fra Worcestershire, var bare 100 miles fra Yves sitt hjem i Wirral, noe som førte bedraget nærmere hjemmet enn noen gang. Det skriver Senest.

«Ikke i mine villeste drømmer», utbrøt Yve til venninnen, sjokkert over oppdagelsen. Suzanne var like uvitende, og trodde at Maurice var skilt, og hadde levd i uvitenhet i deres 11 måneders ekteskap.

Dette dobbeltlivet kom som et sjokk for Yve, som aldri hadde mistenkt Maurice for å være utro. I 2014 tok hun rettslige skritt, noe som resulterte i seks måneders fengsel for Maurice. Til tross for det dype såret, velger Yve å ikke la denne opplevelsen definere henne, men ser i stedet fremover.

Yve, nå frigjort fra Maurice, startet et nytt kapittel med en ny partner, mens hun deler historien sin i boken "Face Of A Bigamist".

Suzanne valgte på sin side å bli hos Maurice, som fortsetter sitt arbeidsliv i Midtøsten og opprettholder besøk med sin andre familie.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.