Kvinne stjal mobil - og fant grusomme bilder på telefon

01/03/2024 21:00

Emma

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
En kvinne gjorde et grusomt funn på mobiltelefonen hun hadde stjålet. Nå er eieren av telefonen dømt for de bestialske drapene.

En særdeles skremmende – og oppsiktsvekkende – drapssak er nettopp avsluttet. Amerikanske Brian Steven Smith ble nylig funnet skyldig i å ha drept Kathleen Henry (30) og Veronica Abouchuk (52).

Det skriver det amerikanske mediet People.

Den nå 52 år gamle drapsmannen ble trolig bare dømt fordi mobiltelefonen hans ble stjålet.

Telefonen - som en navngitt kvinne stjal - inneholdt de grusomme opptakene av drapet på Brian Steven Smith.

Nærmere bestemt var det ikke mindre enn 39 bilder og 12 videoer med grusomme opptak av drapet på 30 år gamle Kathleen Henry på mobiltelefonen hennes. I en av videoene kan man høre Brian Steven Smith si «You live, you die» på videoen, mens han kan sees kvele sitt offer.

Den ikke navngitte kvinnen som stjal telefonen arkiverte det grusomme funnet til politiet 30. september 2019, og det var i kjølvannet av dette at telefonens eier - Brian Steven Smith - ble arrestert og senere dømt for drapene.

Drapet på Kathleen Henry fant sted på rom 323 på Marriott Hotel i Anchorage, Alaska i september 2019. Politiet mistenker at drapene på 52 år gamle Veronica Abouchuk fant sted i 2017 og 2018. Etterforskerne har imidlertid ikke klart å komme nærmere tidspunktet for forbrytelsen.

Begge ofrene kom fra Alaska.

Gjerningsmannen har ikke avslørt hvorfor han tok livet av de to kvinnene. Straffeutmålingen vil finne sted på et senere tidspunkt.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.