Kvinne trodde hun hadde nyrestein: Det viste seg å være noe helt annet

31/01/2023

Sofie Hansen

Utland
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
En kvinne har avslørt at hun trodde hun hadde nyrestein inntil legene fortalte henne at hun ikke hadde det.

Allison Rucker trodde hun hadde nyrestein, men det viser seg at hun ikke hadde det. I stedet ble hun informert av legene om at hun var gravid i uke 37.

Det sier hun i en video hvor hun også avslører at hun ikke så gravid ut og at hun fortsatt fikk mensen. Hun var derfor helt uvitende om at hun var gravid før legene fortalte henne om det.

I videoen forteller hun også at barnet i ettertid har fått barnet Kam, ifølge det britiske mediet The Sun.

"Da legene kom inn og fortalte meg at "nyresteinen" min faktisk var en 37 uker gammel baby, sier hun i videoen. Allison har delt en video av seg selv mens hun holder sin nyfødte baby i armene, med en voiceover som sier:

"Hold kjeft - det er det ikke", som svaret er: "Ja, det er det". Lyden fortsetter: 'Nei, det er det ikke', og til dette er svaret igjen: 'Ja, det er det'.

Videoen til Allison har helt klart overrasket mange, og derfor har den fått mer enn 270 000 visninger på svært kort tid.

I tillegg har den også fått nesten 8000 likes og hundrevis av kommentarer. Allison har også delt en annen video der hun går mer i dybden om det, da mange seere har gitt uttrykk for at de ikke forstår hvordan dette kunne gjøres.

I videoen deler hun en serie bilder av seg selv med venner, hvor hun er på ferie i bikini, driver med sport og er helt uvitende om at hun faktisk har en baby i magen.

Men hun kan dessverre ikke svare på hvordan det kunne gjøres.

"Prøver fortsatt å finne ut av det. Visste ikke at jeg var gravid før jeg fødte. Jeg gikk bare opp 8 kg. Hadde en form for blødning hver måned," sier hun i videoen.

Læs også:

Sportsstjerne død i tragisk ulykke Sportsstjernen har på tragisk vis gått bort.
Erna Solberg: Ny kald krig Derfor bør Norge bli med i EU.