Kvinne var fanget i en kiste i 11 dager: Familien sier hun ble begravet levende ved en feiltakelse

18/08/2023 05:30

Emma

Utland
Foto: Family Handout
Foto: Family Handout
En familie hevdet at en kvinne feilaktig ble begravet levende etter at hun ble erklært død.

Familien til Rosangela Almeida (37) trodde hun kan ha vært ved bevissthet i kisten i opptil 11 dager etter at hun ble begravet.

37-åringen ble erklært død i januar 2018 etter å ha fått septisk sjokk og to hjerteinfarkt, ifølge dødsattesten.

Men familien hennes hevdet senere at hun hadde blitt begravet levende. Ikke bare det, men de hevdet at hun hadde vært bevisst i kisten i opptil 11 dager etterpå.

De kom med påstandene etter at flere ekstremt urovekkende bevis kom frem.

Besøkende på kirkegården skal ha hørt smell fra stønn fra innsiden av steingraven der Almeida hadde blitt gravlagt i Riachao das Neves i Nord-Brasil.

Familien hennes hastet til kirkegården etter rapporter om stønn og banking fra kirkegården og gravde opp graven.

En person sa: "Da jeg kom dit rett foran graven, hørte jeg banking fra innsiden av den. Jeg trodde barna som lekte rundt på kirkegården og prøvde å lure meg. Så hørte jeg henne stønne to ganger, og etter de to stønnene stoppet hun."

Ikke bare ble det rapportert om stønn og smell, men hennes nærmeste gjorde en rystende oppdagelse da de undersøkte kisten.

De sier det var tegn til skade på håndleddet og pannen. Det var også blod inne i kisten, og sømmene på lokket på kisten ser ut til å ha løsnet.

Germana de Almeida sa: "Spikkerne på toppen var løse. Hånden hennes var skadet."

Folk som var til stede ved gravleggingen hevdet også at liket ikke var kaldt da de undersøkte det. De hevdet at det fortsatt var "varmt", noe de hevder antyder at Almeida ikke hadde vært død lenge. Det skriver LADbible.