Lærer ser liten gutt sykle rundt midt på motorveien: rushes å ringe etter hjelp

09/08/2022 14:34

Emma

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
En lærer så en liten gutt sykle rundt på motorveien. Det fikk henne til å skynde seg å be om hjelp.

Keller Sutherland, en lærer i Sør-Carolina, kjørte bilen sin på motorveien, hvor hun plutselig oppdaget noe ganske uvanlig.

Hun så en liten gutt sykle på motorveien. Hun la også merke til at han tråkket, så var det et spørsmål om liv og død.

Keller bestemte seg for å kjøre nærmere gutten, og her oppdaget hun at det var en av hennes tidligere studenter: Syv år gamle Cameron. Hun klarte å få gutten til å stoppe så hun kunne spørre hva som skjedde.

Cameron forklarte at faren hans var hjemme og trengte hjelp fordi han var bevisstløs på grunn av sin diabetes.

Cameron var for ung til å ha sin egen mobiltelefon, og ba ham prøve å ringe 112 fra farens mobil. Imidlertid var den låst med en kode, og da faren hadde besvimt, visste ikke Cameron hva han skulle gjøre. Det fikk ham til å sykle for å få hjelp.

Derfor ringte Keller umiddelbart en ambulanse, hvorpå hun og hennes tidligere student skyndte seg til farens hjem.

Keller gikk med Cameron inn i huset, hvor de fant guttens far på baderomsgulvet. Heldigvis var ambulansen på stedet kort tid etter, og ambulansepersonellet sørget for at faren fikk tilbake bevisstheten.

Ifølge Shareably har faren kommet seg etter hendelsen, og på skolen der Keller jobber daglig, er de veldig stolte av hennes innsats.

"Lærere knytter bånd til elevene hver dag. Keller Sutherland kjørte hjem fra Ellen Woodside barneskole da hun så et barn kjøre ned Highway 25 på sykkelen sin."

"Gutten virket redd og red så fort han kunne. Sutherland kjente barnet, som var en av hennes tidligere elever. Med hennes hjelp var Cameron i stand til å komme trygt hjem og kontakte ambulansepersonell som kunne gjenopplive sin bevisstløse far," skrev Greenville County Schools på Facebook.

Etter hendelsen har Keller uttalt at hun følte det var skjebnen at hun måtte kjøre forbi Cameron på motorveien den dagen. Hadde hun ikke stoppet Cameron, måtte faren vente mye lenger på hjelp. Kanskje så lenge at han ikke hadde klart det.

– Det var en slik dag hvor jeg følte at jeg ikke påvirket det hele. Han bare grep inn og plasserte meg der jeg trengte å være for Cameron, sier Keller Sutherland til Sharably.