Landsbyboer forlot søppelfjellet i naturen: Så gjorde ordføreren dette

Foto: Twitter

Ordføreren var ikke særlig imponert over hvordan avfallet var blitt bortskaffet.

Flere og flere mennesker ser ut til å ønske å kvitte seg med avfallet ved å kaste det forskjellige steder. Konsekvensene for naturen er imidlertid ofte katastrofale, og det er sjelden at disse menneskene blir straffeforfulgt for skaden.

Men i et lite samfunn i Frankrike er en av disse miljøforurenserne nå funnet, og han har mottatt en klage fra ordføreren for sin dristighet.

Les også

Porno kan gi menn mindre hjerner og være en medvirkende faktor til impotens

Boutigny-sur-Essonne i hjertet av Frankrike har bare 2 974 innbyggere, men en av dem hadde søppel i nakken og bestemte seg for å kvitte seg med den ved å kaste haugen inn i et område omgitt av skog.

Den ikke veldig miljøbevisste landsbyboeren hadde imidlertid ikke vurdert at de mange avfallsposene også inneholdt bevis som avslørte hvem avsenderen av avfallet var.

Ordføreren i det lille franske samfunnet var ikke veldig begeistret for det ulovlig dumpede avfallsfjellet midt i naturen, men hun var takknemlig for at forurenseren som hadde dumpet avfallet hans i det minste hadde forlatt adressen sin med avfallet.

Hun endte opp med å ansette et avhendingsfirma for å samle avfallet og deretter sende søppelstakken rett tilbake til avsenderen.

Det innsamlede avfallet ble deretter spredt i eierens forgård.

"I morges ble en person sett ulovlig dumpe avfallet sitt. Da avfallet avslørte avsenderens adresse, sendte ordføreren inn en klage og brakte søppelfjellet tilbake dit det hører hjemme - hjemme hos avsenderen og i hagen hans», skrev de i et innlegg på Twitter.

Jeg lurer på om avfallet vil bli avhendet på riktig måte etter denne leksjonen.

Les også

Mann var sjalu på ekskjæresten: – Hun elsket vibratoren mer enn meg