Lar hunden og katten være alene hjemme: Eiere blir overrasket over hva overvåkingskameraet viser

20/11/2023 08:00

Sofie

Utland
Foto: Reddit
Foto: Reddit
Det er ikke alltid lett å være borte fra kjæledyrene sine, akkurat som det også kan være vanskelig for kjæledyrene å være uten eierne sine. Da Nova og Simba skulle være alene hjemme for første gang, gikk det ikke som eierne hadde forventet.

«Vi reiste for første gang for å tilbringe ferien med familien», skriver brukeren «Aerial_Engage» på Reddit. Bak brukernavnet skjuler det seg en kvinne fra Florida som også delte noen opptak fra et overvåkingskamera som ble satt opp i kvinnens hjem.

Selv om kvinnen og partneren hennes hadde leid inn en dyrepasser som kom innom flere ganger om dagen for å mate, leke med dyrene og passe på de firbeinte vennene, var katten Nova og hunden Simba alene i svært lang tid tid.

På opptakene fra kameraet så det ut som katten lett kunne takle separasjonen fra eierne, mens hunden Simba virket trist over at han ikke hadde eierne sine rundt seg.

Flere av opptakene av Golden Retriever viser at den blir sett på ett sted og engstelig ser seg rundt.

Nova ser ut til å føle sin felles bekymring eller angst, og derfor ser det ut til at katten kommer bort til hunden flere ganger for å kysse eller klappe Simba, slik at den tre år gamle hunden ikke trenger å føle seg trist og ensom.

Det kom som en stor overraskelse for eierne av de to lodne vennene: «De var nære, men katten vår er faktisk yngre enn hunden vår, så vi ble overrasket over å se ham oppføre seg som en storebror og trøste ham», forklarer kvinnen til Newsweek.

I hverdagen har ikke de to dyrene så mye med hverandre å gjøre. Den kvinnelige eieren forklarer at det er sjelden katten oppfører seg så hjertelig mot hunden.

Derfor ble eierne overrasket da de så opptakene fra sikkerhetskameraet sitt. Når det kommer til stykket, ser det ut til at Nova og Simba kommer overens.

Du kan se videoen her.