Legen utfører keisersnitt, men finner ikke barnet

01/12/2022 11:24

Emma

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
"Det var grusomt. Jeg ventet på at barnet mitt skulle bli løftet over til meg, men i stedet så jeg panikk spre seg over legenes ansikter"

For mange mennesker er dagen deres barn blir født den største i deres liv.

I de aller fleste tilfeller handler det om ultimat lykke. Men slik gikk det ikke helt for denne moren, som er sjokkert over hvordan hennes egen fødsel gikk.

Det skriver Daily Mail.

Amber Hughes og ektemannen Daniel er et ungt par som allerede var foreldre til tre barn da de oppdaget at hun var gravid igjen. De var glade for å utvide familien med en annen nugget.

De hadde imidlertid ingen anelse om at deres fjerde barn ville få en så stormende velkomst.

Amber Hughes var 30 uker gravid da legene ønsket å utføre et akutt keisersnitt på henne. De åpnet henne, men ble forvirret da de ikke kunne finne babyen inni henne.

To minutter senere begynte den lille gutten å gråte. Den 21 år gamle moren hadde født lille Olly naturlig nok bokstavelig talt samtidig som legen utførte keisersnittet.

– Det var grusomt. Jeg ventet på at barnet mitt skulle bli løftet over til meg, men i stedet så jeg panikk spre seg over legenes ansikter. I to lange minutter var de oppriktig forvirret helt til de hørte den lille gråte fra fanget mitt og dro opp lakenet og fant Olly liggende mellom bena mine, forklarer Amber Hughes.

– Jeg lurte på om det var bedøvelsen jeg var på, eller om jeg bare forestilte meg det. Ikke bare ble jeg kuttet åpen uten grunn, men min stakkars baby lå under arket alene. Jeg fikk ikke engang en unnskyldning, sier den unge moren.

Den lille gutten ble tatt med til nyfødtavdelingen og ble ikke returnert til det nervøse paret før en time senere.

Legene har siden forklart paret at Olly hadde flyttet inn i skjeden hennes mens legene utførte keisersnittet.

– I to minutter trodde jeg at jeg hadde mistet barnet mitt. Det er bare latterlig, sier den ergerlige Amber Hughes.

Fem uker etter fødselen ble mor og barn utskrevet fra sykehuset. Lille Olly har vist seg å være en sunn liten "kriger", og den tidlige og urolige fødselen har ikke slått ham ut.