Liten gutt hoppet ut på motorveien fra å flytte skolebuss: Ville flykte fra mobbere

11/07/2022 07:49

Emma Sletta

Utland
Dette er blot et arkivfoto, og gutten på billede har ikke noe med historien at gjøre. / Foto: Shutterstock
Dette er blot et arkivfoto, og gutten på billede har ikke noe med historien at gjøre. / Foto: Shutterstock
En 11-åring hoppet fra en buss i bevegelse til en travel vei. Ifølge guttens far var det «et desperat forsøk på å unnslippe» fra bøllene hans.

En skolebuss i Georgia, USA, kjørte midt på motorveien da en 11 år gammel gutt plutselig hoppet ut av kjøretøyet. Gutten landet på taket av et mindre kjøretøy, dempet fallet før han falt videre på veien.

"Døden er det første jeg tenker på når jeg hører om noen som hopper ut av et kjøretøy. Jeg var redd han hadde blitt truffet eller drept. Sønnen min kunne ha mistet livet," sier guttens far til The New York Post.

Men det som er enda mer opprivende enn selve ulykken, er årsaken bak det. Den 11 år gamle gutten prøvde å unnslippe bøllene sine, men da bussen beveget seg og ingen grep inn, så han ingen annen vei ut.

"En student tok tak i hodet og dyttet ham mot vinduet. Da han falt, tok en annen elev skoene sine, og i et desperat forsøk på å unnslippe dette hoppet han ut av vinduet," sier guttens far.

Ifølge guttens far er ikke dette første gang han har blitt utsatt for alvorlig og alvorlig mobbing – både fysisk og psykisk mobbing.

– Det er flere overvåkningsfilmer, og det er det som gjør meg så trist. Skolen benekter mobbing og gjorde derfor ingenting med det. De trodde det var for moro skyld, men sønnen min kunne ha mistet livet, sier faren.

Da gutten hoppet av bussen, ble veien sperret og en ambulanse ble tilkalt til stedet. Ifølge The New York Post rømte den 11 år gamle gutten mirakuløst med hjernerystelse og brukket albue.

Det er flere amerikanske medier som har skrevet om den forferdelige hendelsen, og derfor har den spredt seg over hele verden. Flere av mediene har fremhevet alvoret i mobbing og diskusjonen om skolenes ansvar for å hindre at det skjer.

"Walton County School District tolererer ikke mobbing og trakassering av noe slag," sier skolen i en uttalelse.

– Hendelsen blir grundig etterforsket av skolerepresentanter, og eventuelle disiplinære problemstillinger som kan oppstå vil bli håndtert på en forsvarlig måte på skolenivå.