Liten gutt sjokkerer med eksakte detaljer om sitt forrige liv: "Jeg var en svart kvinne, men jeg døde"

14/10/2021 09:26

Emma Sletta

Utland
privatfoto
privatfoto
Han hevder at han var en svart kvinne i sitt forrige liv - og han kan faktisk bevise det.

En liten gutt fra Ohio kom over leppene til alle i lokalbefolkningen etter at han ga imponerende detaljer om hva han hevder er sitt eget tidligere liv.

Det skriver Fox News.

Ifølge moren Erika Rehlmann startet dette med at gutten, kalt Luke, ble stadig mer opptatt av sikkerhet - som å gå over gaten og berøre varme ting og sånt.

Kort tid etter ble lille Luke fullstendig fascinert av navnet 'Pam', og begynte å fortelle sin mor om sitt tidligere liv som kvinne.

"Da jeg var jente, hadde jeg svart hår," kunne den lille blonde gutten for eksempel si.

En dag, da Luke hadde nevnt navnet 'Pam' flere ganger, spurte Erika Ruehlmann endelig:

"Hvem er Pam?"

"Vel, det var jeg," var svaret.

"Jeg pleide å være det, men jeg døde. Jeg ble sendt til himmelen, og jeg så Gud, og han dyttet meg ned igjen, og da jeg våknet igjen, var jeg en baby, og du kalte meg Luke."

Kunne finne kroppen hennes

Selv om hun var helt i sjokk over sønnens mange detaljer, kunne hun ikke annet enn å spørre mer om det tidligere livet som Luke tilsynelatende kunne huske så utrolig godt.

Han fortalte henne at han hadde bodd i Chicago og at han hadde vært en afroamerikansk kvinne ved navn Pam. At han var død i en brann. Og han foreslo at han hadde hoppet ut av vinduet under brannen.

Nå ble Erika Ruehlmanns nysgjerrighet virkelig vekket. Hun begynte å søke på internett med detaljene hun hadde fått av Luke.

Og snart hadde hun allerede fått en skremmende nøyaktig hit: Paxton Hotel i Chicago.

Til tross for navnet var Chicago Hotel en boligbygning i et nabolag der afroamerikanere hovedsakelig bodde. Bygningen tok fyr i 1993 og totalt 19 mennesker døde i brannen - inkludert en kvinne ved navn Pamela Robinson.

«Pam hadde hoppet i døden fra vinduet sitt. Det begynte virkelig å bli mystisk», sier Erika Ruehlmann til Fox News.

Hun trykket ut et bilde av kvinnen som hadde vært død i 21 år og la det i en haug med andre bilder av svarte kvinner som ikke var Pamela Robinson.

Men lille Luke hadde ingen problemer med å finne bildet av sin tidligere kropp, som bare la til morens økende mystifisering.

Etter hvert begynte lille Luke å gi slipp på Pam, sier Ruehlmann. Derfor forteller moren nå historien vidt og bredt slik at den aldri skal glemmes.