Liten jente ville kysse kamphund: Så skjer det uventede

18/08/2022 14:41

Emma

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
Videoen har allerede rørt hjertene til millioner.

Kamphunder og barn er en kombinasjon som kan gi de fleste hjertebank. Det gjør Emily Greens video også, men sannsynligvis ikke slik du tenkte på.

Emilys hund "Ollie" er en pitbull og tilhører dermed en hunderase som anses å være spesielt farlig.

Pitbulls kjemper hunder, og det er forbudt i Danmark å ha en slik kvinne. Det er 13 raser som er forbudt i Danmark, hvor pitbullen er øverst på listen.

Hundelovens forbudsordning forbyr besittelse og avl av følgende 13 hunderaser og kors, der en eller flere av de 13 rasene er inkludert.

Men Ollie er det perfekte eksempelet på hva som skal til for å oppdra en hund. For selv om pitbullen som en rase er kjent for å være farlig, handler det i større grad om oppdragelsen hunden får i sitt hjem.

I stedet for en aggressiv kamphund, er Emilys pitbull heller et mildt "lam", noe som er spesielt tydelig i hundens interaksjoner med Emilys to barn.

Det var Emilys mann som en dag oppdaget Ollie under en bro. Hunden hadde blitt forlatt av sine tidligere eiere, som tilsynelatende hadde valgt å si farvel til hunden. Selv om Ollie hadde en chip i øret, var det ikke mulig å spore opp de tidligere eierne.

Heldigvis endte historien lykkelig, fordi Ollie har blitt en integrert del av familien, bestående av Emily og hennes mann og deres to barn.

Deres datter Nico er helt forelsket i hunden. Og det er der videoen nedenfor kommer inn.

Den ett år gamle jenta blir sett liggende på sofaen med den store kvinnen. Moren spør om Nico kan gi hunden et kyss. Men hva som skjer videre, hadde Emily ikke forventet.

Du kan se videoen her.