Mamma prøver på ny kjole: Blir målløs når hun hører hva sønnen sier

11/08/2022 07:34

Emma Sletta

Utland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En mor var målløs da hun hørte hva hennes fire år gamle sønn sa da hun prøvde på en ny kjole.

De fleste har hørt uttrykket at «man må høre sannheten fra barn og berusede mennesker». Og det må sies at denne moren ble fortalt sannheten av sin 4 år gamle sønn.

Hun ønsket å lage en liten video av henne som prøvde på en ny kjole, og i den forbindelse fanget hun sønnens reaksjon.

I videoen, som hun har delt på det sosiale medie TikTok, hvor den har blitt sett mer enn 1,2 millioner ganger, viser Joanne frem sin nye kjole, som hun har kjøpt fra Primark.

Det skriver The Mirror.

TikTok-brukeren sto foran sønnen da hun viste frem den nye kjolen og har nå delt videoen av det sønnen sa. I kommentarfeltet har flere brukere kalt det «brutalt».

Videoen starter med en tekst over innspillingen som lyder som følgende: «Påminnelse: Ikke prøv nye klær foran 4-åringer».

Mens hun viste kameraet den nye kjolen hun har kjøpt og som hun beskriver som å ha en "trang passform", klarte hun utilsiktet å fange på video hva sønnen hennes sa til henne:

"Det ser ut som du er gravid med to babyer," sa hennes 4 år gamle sønn.

Da hun hørte hva sønnen sa, ble hun helt målløs og sa: "Hva sier du?"

Det viste seg imidlertid at sønnen hennes ikke var helt ferdig. Han fortsatte med å si: "Ikke kjøp den kjolen. Den får deg til å se gravid ut."

Joanna selv har valgt å dele videoen på sosiale medier, og det er selvfølgelig mange mennesker som har reagert på den.

Det er opptil flere brukere som har valgt å dele sine reaksjoner i kommentarfeltet. Flere av dem går til og med så langt som å beskrive sønnens reaksjon som «brutal».

"Slutt å prøve klær i nærheten av ham. Ingen flere kommentarer om kroppstyper. Ikke mer. Ikke før han er eldre», skrev en bruker.

"Du ser fantastisk ut. Barn er brutale," sa en annen.

"Jeg håper du fortalte barnet ditt at dette ikke er en måte å snakke med noen og hvor lett følelser kan bli skadet på grunn av det. Barn er morsomme. Du er vakker," skrev en tredje.

"Dette er min daglige prevensjon. Takk," skrev en fjerde, som tilsynelatende har blitt skremt av ideen om å få egne barn.

"Barn er så brutale. Absolutt noe datteren min vil si," sa en femte bruker.