Mamma raser over kassa: "Det hører ikke hjemme der"

23/07/2023 12:30

Emma

Utland
Foto: Twitter
Foto: Twitter
En mor var svært misfornøyd med plasseringen av varene i butikken, og hun valgte derfor å uttrykke sin misnøye på sosiale medier.

En australsk mamma har uttrykt sin misnøye til supermarkedkjeden Coles etter at hun oppdaget at kondomer og glidemiddel med jordbærsmak ble solgt i kassen.

Dette stedet, som vanligvis er reservert for små ting som sjokolade eller tyggegummi, var nå fylt med disse produktene, som moren fant upassende.

Den australske moren, som ønsker å være anonym, delte sin opplevelse på Facebook, hvor hun uttrykte sin bekymring for at disse produktene ble plassert der barn lett kunne se dem.

Hun argumenterte for at det var upassende å plassere kondomer og glidemiddel i kassen der barna kunne nå dem, og at det kunne føre til ubehagelige spørsmål fra nysgjerrige barn.

– Jeg er ikke snerpete, men jeg synes ikke det er hensiktsmessig. Barna mine spør meg hva det er hver gang vi er i butikken. Moren la til at hun ikke hadde noe imot at disse produktene ble solgt i supermarkedet, men hun mente de burde plasseres i en mer diskret avdeling.

Etter å ha delt sin opplevelse på Facebook, fikk hun en blanding av reaksjoner fra andre brukere. Noen var enige med henne og mente at det var upassende å legge disse produktene i kassa. Andre mente imidlertid at det var en god idé å ha kondomer og glidemiddel lett tilgjengelig, da det kunne oppmuntre til sikker sex.

Coles har foreløpig ikke kommentert saken. Det er uklart om supermarkedkjeden vil endre plasseringen av disse produktene som svar på morens bekymringer.