Mamma skaper sinne på nettet: Har oppkalt datteren etter cannabis-variasjon

23/06/2022 08:46

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
En mor har forårsaket både sinne og raseri på nettet etter at det kom frem at hun oppkalte datteren etter cannabis-sorten hun liker best.

En mor har delt et innlegg av datteren sin på Instagram som besto av to bedårende bilder av den lille jenta. På bildene står hun med en pose på ryggen, og er klar for sin første barnehagedag. 

Det skriver The Sun rapporterer.

"Indikahs første barnehagedag i dag!" skrev den stolte moren til sitt Instagram-innlegg, som hun fulgte opp med:

"Spre vingene dine, min lille jente. Verden er et vakkert sted å utforske."

Hun runder av teksten i Instagram-innlegget sitt ved å referere til en side på sosiale medier som refererer til cannabisentusiaster.

Selvfølgelig er det den siste delen av bildeteksten hennes som har fått mange til å tro at moren har valgt å navngi sin lille jente etter en cannabisvariasjon som går under navnet Cannabis Indica.

Foto: Reddit

Innlegget hennes på Instagram har siden blitt delt på sosiale medier Reddit, der det umiddelbart førte til både sinne og raseri blant en stor del av brukerne.

Derfor var det også flere brukere som i kommentarfeltet på Reddit uttrykte at de absolutt ikke støttet det faktum at moren har oppkalt sin lille datter etter en cannabisvariasjon.

"Hvis du er så opptatt av cannabis, er det greit, men hvorfor skal du legge det på barnet ditt resten av livet," skrev en bruker.

"Stakkars gutt", skrev en annen bruker i en mer kortfattet kommentar, mens en tredje bruker også var enig med de to andre: "Så skammelig. Stakkars gutt."

Innlegget ble delt inn i en gruppe (en såkalt subreddit) kalt r / Trashy.

I denne gruppen er det mer enn 2,3 millioner medlemmer fra hele verden.