Mann deler genialt triks: Sånn holder du sengen kald i sommervarmen

13/07/2022 07:53

Emma

Utland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En mann har gått viralt etter å ha delt et genialt triks for å holde sengen kald om sommeren.

Det er ingen hemmelighet at det kan være vanskelig å sove om sommeren hvis det blir for varmt om natten.

Spesielt i sommer, når det har vært høye temperaturer flere steder, har det ført til at folk begynner å se nærmere på billige og alternative måter å holde seg avkjølt på.

TikTok-stjernen @ladbabyofficial er en av dem som har valgt å ta på seg alternative midler. Han har laget en video der han viser sitt kjøp av en kjølematte til kjæledyr fra butikken i B&M.

Påvirkeren manglet en måte å holde seg avkjølt på soverommet, men uten at det ble for dyrt. Her husket han at du kan kjøpe en kjølematte til kjæledyr for bare 15 pund (ca. 131 kroner).

Etter at han delte videoen sin, ble den også delt på B&Ms sosiale medier, hvor den gikk viralt. Her har det blitt sett av flere millioner mennesker fra hele verden.

"Jeg kommer tilbake med et episk tips! Helt genialt. Jeg skal si det, kompis," tekstet han videoen.

– Dette er sommerens beste triks for sommergåen, min venn. Det skjer," sa han da han forberedte seg på å gå inn i B&M.

Videoen kutter deretter til LadBaby, hvis virkelige navn er Ian Hoyle, som kan gå med en oransje og blå bæreveske fra B&M i hånden.

Før han avslørte trikset sitt, sørget han for at produktet fikk et nytt navn som han trodde ville være mer passende for det formålet det skulle brukes til.

"Velkommen til Chill Max 3000," sa han.

Kjølemattene han har kjøpt legges på toppen av arkene, men under dynene, slik at du ligger direkte på dem.

"Du legger dem i sengen sånn," demonstrerer han mens han trekker dekslene tilbake.

TikTok-stjernen ser ut til å være veldig fornøyd med sitt nye kjøp, og ser frem til å få seg en kald natts søvn takket være hennes nye kjøp.

Etter å ha forklart kjæresten at det faktisk var et produkt ment for hunder, var hun ikke sjenert over å si at det var en 'genialt' tanke.