Mann går med til konas siste cellegiftbehandling: Får sjokk når hun kommer ut av rommet

12/07/2021 08:19

Emma Sletta

Utland
Brad ville gjøre noe spesielt ut av dagen når kona, Alissa, skulle få sin siste cellegiftbehandling.

Ekteskapet mellom Brad og Alissa Bousquet har i flere år vært preget av mange kjemoterapibehandlinger som forhåpentligvis kan bidra til å gjøre den amerikanske kvinnen kreftfri igjen.

Behandlingene har funnet sted på metodist Estabrook Cancer Center i delstaten Nebraska, hvor Alissa Bousquet også har gjennomgått tre forskjellige operasjoner for å kvitte seg med den dødelige sykdommen.

Her om dagen hadde hun kommet da hun skulle motta sin siste cellegiftbehandling, og ved hjelp av parets fire barn, familie og venner ønsket Brad Bousquet å lage en duftende overraskelse for sin syke kone.

En vanlig blomsterbukett var ikke nok til å feire den viljesterke kvinnen, forklarer Brad Bousquet på Facebook.

Han skiver:

" I dag er min kones siste behandling med kjemoterapi. Hun har overrasket meg med sin styrke, mot og positive holdning gjennom hele prosessen. Hun har fortsatt noen operasjoner foran seg, men å fullføre cellegiftbehandlingen er et stort skritt på reisen.

Han forteller at han ønsket å feire den siste behandlingen samtidig som han viste at kona har god støtte fra parets venner og familie.

Han begynte derfor å sende tekstmeldinger til parets følge.

«Jeg ba dem hjelpe meg med å overraske henne med et hav av roser for den siste godbiten», skriver han, og forklarer at han ga den lokale blomsterbutikken en enorm liste med roser i alle farger.

Han solgte rosene til venner og familiemedlemmer på sykehuset, hvor ønsket om å kjøpe var stort.

Blomsterbutikken klarte ikke å holde tritt med ordrene, og siden 500 roser var solgt, ble de resterende ordrene omgjort til direkte donasjoner til brystkreftforskning.

Mer enn 30.000 duftende kroner ble samlet inn i blomster, mens Alissa Bousquet fikk sin livs overraskelse