Mann klaget over 'oppblåst mage': Så gjorde legene et sjokkerende funn i magen hans

30/11/2022 07:30

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En mannlig pasient klaget over oppblåsthet, så vel som magesmerter. Da legene undersøkte ham nærmere, gjorde de et sjokkerende funn.

En gruppe leger gjorde en sjokkerende oppdagelse i magen til en mannlig pasient etter at han klaget over «oppblåsthet» og «magesmerter». Inne i magen hans fant de så mange som 187 mynter.

Den sjokkerende oppdagelsen ble gjort da mannen, som ifølge Daily Star er fra Lingsugur i India, ble fraktet til sykehus av familien etter å ha klaget over magesmerter og oppkast.

Etter å ha undersøkt mannen nærmere, fant en gruppe leger fra Hangal Sri Kumareshwar Hospital mynter med en totalvekt på 1,5 kg i magen.

Pasienten, som led av et psykisk helseproblem, hadde svelget den forbløffende mengden mynter over en periode på to til tre måneder.

– Han lider av et psykisk helseproblem. Han hadde svelget disse myntene de siste to-tre månedene, sier Eshwar Kalaburgi til Mirror.

– Han møtte opp på sykehuset, hvor han klaget over oppkast og ubehag i magen. Basert på symptomene hans tok vi et røntgenbilde og en endoskopi, og fant myntene i magen hans. Så vi bestemte oss for å operere ham.

– Magen var enormt utvidet. Mange mynter ble sittende fast på forskjellige steder i magen.

Da legene oppdaget at han hadde en stor mengde mynter i magen, ble han operert, hvor legene klarte å fjerne de mange myntene.

På bilder fra den bisarre hendelsen kan man se den enorme mengden mynter som ble fjernet fra mannens mage ligge på et bord mens et røntgenbilde viser dem inne i magen.

– Etter to timers operasjon fikk vi fjernet alle myntene, sier Eshwar Kalaburgi, som også bekrefter at den mannlige pasienten er i bedring.

– Etter operasjonen ble han behandlet for vannmangel og andre mindre problemer. Pasienten er stabil og snakker igjen nå.