Mann pågrepet: Erstattet stesønnens medisin i hemmelighet

13/09/2022 09:49

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En mann fra Florida i USA er dømt til 14 måneders fengsel etter å ha blitt oppdaget å ha erstattet stesønnens daglige medisiner med avføringsmiddel.

54 år gamle Craig Alan Ripple ble dømt for overgrep mot barn etter å ha fjernet barnets medisiner og andre rariteter for å erte familien.

Det skriver LaDbible.

Dommen kommer tre år etter at Ripples tidligere kjæreste og barnets mor anmeldte 54-åringen for å «spøke» om 14-åringens medisinering.

14-åringen var på litium og andre medisiner for å hjelpe til med humørsvingningene, men nesten i et år ble litiummedisinen hans erstattet med fra 2018 til 2019, med gutten som klaget over å ha hyppig diaré og magesmerter.

Han måtte deretter gjennomgå flere ubehagelige undersøkelser som koloskopi for å finne ut av problemet.

Etter at barnets mor oppdaget avføringsmidler blandet i guttens medisiner, bestemte hun seg for å sette opp overvåkningskameraer over hele huset og oppdaget hennes daværende partners mistenkelige oppførsel.

Da hun oppdaget Craigs merkelige oppførsel, skilte hun seg fra ham og bestemte seg for å ansette en detektiv.

Som om hans merkelige oppførsel i forhold til guttens medisiner, viste det seg at han "spøkte" med hele familien.

Dokumenter fra søksmålet sier Craig også ønsket å fjerne barnas klær, skolearbeid og smykker bare fordi det var morsomt å se dem lette etter dem.

Etter at kvinnen fikk vite om mannens handlinger, satte hun to og to sammen og fant mange av de savnede gjenstandene i bagasjerommet på bilen hans.

På toppen av det ville Craig til og med lægge vann i barnas seng, så det virket som om familiedyret hadde tisset i sengen sin.

Rettsdokumenter forteller Craig at han gjorde disse tingene fordi han ikke følte seg "respektert" hjemme.

Man bør ikke håpe at noen tar medisinen hans fra ham i fengsel, da han selv er på 17 forskjellige piller daglig, mot diabetes, blodtrykk og hjerteproblemer som bidrar til å holde ham i live.