Mann stjal 32 frossenpizzaer: Han hadde bare ett stort problem

31/01/2024 20:00

Sofie

Utland
Foto: Polizei
Foto: Polizei
Mannen bør nok revurdere hva han stjeler neste gang.

En tilsynelatende sulten mann ble stoppet av politiet med tyvegods bestående av en svart plastboks og ikke mer enn 32 frossenpizzaer inni.

Da politiet spurte mannen om de mange pizzaene, hevdet han å ha funnet dem i en busk.

En uvanlig hendelse fant sted i den lille tyske byen Warstein (Kreis Soest), da en 39 år gammel mann ble tatt på fersk gjerning i å stjele en betydelig mengde frossenpizzaer.

Episoden, som fant sted om natten, ble mannen oppdaget med å ha på seg en stor plastboks og en ryggsekk, noe som vakte politiets nysgjerrighet og førte til et overraskende funn.

Det skriver Bild

Ifølge politirapporten inneholdt mannens bagasje ikke mindre enn 32 frossenpizzaer, alle opprinnelig pakket og gode til neste år.

"Siden han ikke så ut til å tilhøre en leveringstjeneste, sjekket politiet ham," forklarte politiet om deres beslutning om å etterforske mannen videre.

Det var imidlertid et stort problem for mannen, selv om han ikke hadde blitt oppdaget. Mannen var hjemløs. Så hvordan mannen hadde tenkt å varme de 32 pizzaene uten å vekke oppmerksomhet er fortsatt uklart.

Da mannen ble konfrontert med plastboksen og de mange pizzaene, kom mannen med en uvanlig unnskyldning: Han hevdet å ha funnet pizzaene i en busk. Denne forklaringen viste seg raskt å være upålitelig, og politiet beslagla de stjålne pizzaene, som deretter ble tatt med til politistasjonen i Warstein.

Etterforskningen førte politiet til et lokalt supermarked på St.-Poler-Straße, hvor det ble bekreftet at nøyaktig 32 pizzaer og en plastboks var stjålet.

Det antydes at den sultne hjemløse mannen hadde overrasket en selger i løpet av natten og sneket seg inn i butikken for å stjele pizzaene, med en spesiell forkjærlighet for variantene "Salami" og "Hawaii".

Pizzaene kan dessverre ikke lenger nytes da kjølekjeden ble brutt under tyveriet. Butikksjefen har imidlertid mulighet til å kreve erstatning for det tapte, ifølge politiforklaringen.

Denne hendelsen gir innsikt i utfordringene de hjemløse står overfor og de desperate situasjonene som kan få folk til å vende seg til kriminalitet.

Samtidig fremhever det viktigheten av å være årvåken og beskytte sin eiendom, selv i mindre byer som Warstein. Saken fortsetter å etterforske de eksakte omstendighetene som førte til denne uvanlige tyverihandlingen.