Mann voldtok hunden sin midt i en park: Sjokkerte vitner har kidnappet dyret og vil ha mannen bak lås og slå

13/10/2016 20:30

Anniken Hauge

Utland
Foto: Elena Zhdanova
Foto: Elena Zhdanova
Mannen ble sett i den lokale parken hvor han slepte dyret med seg. Politiet vil ikke anholde mannen, men har gitt ham en bot. Derfor har redningsfolk nå kidnappet hunden og betalt for å få den til dyrlegen.

Innbyggere i den russiske byen Salvat har i følge Mirror anmeldt en mann for å voldta hunden sin analt i den lokale parken.

Politiet mente riktignok ikke at de kunne gjøre mye med saken, og derfor valgte bekymrede naboer å kontakte dyreaktivister, som tok en rask beslutning om å kidnappe dyret da eieren luftet den igjen.

De dro raskt derfra, og tok med seg bull terrieren til en dyrlege, hvilket konstaterte store skader på endetarmen – som om noen hadde skadet den innenifra.  

Foto: Elena Zhdanova

Dyrlegene meddelte at de nesten fant det bedre å avlive hunden, men endret mening og lot den gjennomgå tre operasjoner; det inkluderte tre inngrep og tok tre timer, ifølge dyrlege Aynur Makaev.

Foto: Elena Zhdanova

Den nåværende eieren, dyreaktivisten Elena Zhdanova, forteller at hunden, som hun kaller Ramzes, har det mye bedre nå.

- Han har gjenvunnet appetitten og kan endelig også selv komme av med avføring.

Foto: Elena Zhdanova

Ifølge henne betød medieomtalen av sagen at politiet så seg nødt til å gjøre et eller annet med det.

De har derfor i ettertid gitt den tidligere eieren en bot på det som tilsvarer 250 kroner, hvilket Elena er langt fra tilfreds med.

Foto: Elena Zhdanova

Andre aktivister har derfor bestemt seg for å starte en underskriftsinnsamling for å få mannen bak lås og slå.

Den har fått mer enn 9.000 underskrifter, ifølge mediet.

 

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.