Mann slår nyfødt baby i hodet på supermarkedet

09/09/2016

Anniken Hauge

Nyheter
En fredelig innkjøpstur i det lokale supermarkedet ble forvandlet til et voldelig mareritt for et engelsk foreldrepar og deres nyfødte baby.

- Det var forferdelig, forteller Amy Duckers om sitt ufrivillige møte med en 63-årig mann i supermarkedkjeden Tescos filial i Baguley i utkanten av storbyen Manchester.

Fem dager tidligere hadde hun blitt mor til Elsie Rose, og forleden dag var dagen kommet hvor foreldrene ville vise frem den lille datteren sin for venner og bekjente på supermarkedet.

Det var den lille jentas første tur ut i offentligheten denne dagen, hvor de stolte foreldrene gikk inn døren til Tesco-butikken. Under deres korte innkjøpstur her møtte de flere venner og bekjente - blant annet en nabo.

Få øyeblikk senere fikk naboen øye på en kollega som var ute og handlet med mannen sin. 

- Hun sa: "åh, kom og se på denne nydelige babyen", sier Amy Duckers og forklarer at mannen i neste øyeblikk kom løpende bort og slo det nyfødte barnet i ansiktet med et stort knyttneveslag.

- Så kom han med en unnskyldning og sa: "unnskyld, jeg var helt sikker på at det bare var en dukke", sier Amy Duckers.

Det nybakte foreldreparet kunne ikke tro det de sa. Parets eldste datter, Libby på syv år, reagerte ved å sende et høyt skrik ut i det menneskefylte supermarkedet.

- Vi hørte alle sammen hvordan slaget traff den lille babyen min, sier Amy Duckers til Manchester Evening News, og forklarer  at den syvårige storesøsteren var overbevist om at Elsie Rse var blitt slått ihjel av mannen.

Butikkens sikkerhetsfolk var raske til å hjelpe den sjokkerte familien, mens det lykkes politiet å pågripe den 63-årige mannen. Han sitter nå i varetekt.

- Han kunne lett ha slått henne ihjel, sier Amy Duckers med henvising til Elsie Rose, som ble kjørt med ambulanse til sykehuset.

Hun ble skrevet ut dagen etter - og hun har det fint nå, forsikrer moren.

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.