Mannen var utro med kusinen hennes – Da fikk hun hjelp til hevn av besteforeldrene

10/04/2024 20:00

Sofie

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En kvinne har avslørt at hun oppdaget ektemannens utroskap med kusinen. Etter det fikk hun hjelp av besteforeldrene til å ta hevn.

Etter å ha oppdaget ektemannens affære, fant hun støtte fra besteforeldrene for å finne den perfekte hevnen. Hun delte dette i et innlegg på Reddit, et velkjent forum.

I innlegget hennes forklarer hun hvordan kusinen hennes, som hun beskriver som «forførende vakker», traff mannen hennes under bryllupsmottaket deres. Bare tre måneder senere fikk hun vite om forholdet mellom kusinen og mannen hennes.

"Han ble mannen min og han møtte kusinen min Yvonne i bryllupet vårt. Hun er fantastisk. Selv om jeg vet at jeg ikke er uattraktiv, er hun rett og slett fortryllende. Omtrent tre måneder etter bryllupet begynte de forholdet. Jeg fant ut det fordi de begge var uforsiktig," sier hun.

"Det såret meg dypt. Men mer enn noe annet ble jeg rasende. Jeg ville kaste ham ut umiddelbart og skilles. I stedet ventet jeg nesten seks måneder. En måned før hun skulle fullføre universitetsutdanningen, besøkte jeg min besteforeldre og lot følelsene løpe fritt."

"Jeg åpnet opp for dem om utroskapen og hvor knust jeg var. At min egen familie kunne gjøre noe slikt mot meg var uforståelig."

Hun nevner så hvordan besteforeldrene hennes vanligvis belønner barnebarna med penger til å kjøpe hus på slutten av studiene.

«Da jeg var ferdig med studiene, skaffet jeg meg et lite hjem i nærheten av offentlig transport, som gjorde det enkelt for meg å pendle til jobb», skriver hun.

Da hun ble klar over ektemannens svik, tilbrakte hun noen uker hos besteforeldrene.

"Min mann prøvde å nå ut til meg, men jeg nektet å snakke med ham. Min bestemor hjalp meg med å kontakte en advokat som spesialiserer seg på skilsmissesaker. Min kusine er nå i stor grad utstøtt av familien. Hjemmet mitt var min eiendom før ekteskapet og beskyttet av særeie. Jeg ga min eksmann en måned på å flytte ut."

Kvinnen avslører deretter hvordan besteforeldrenes sinne over Yvonnes handlinger resulterte i den ultimate hevnen.

"Mine besteforeldre holder fast ved tradisjonelle verdier rundt ekteskap og familie. De var rasende. De innrømmet at de ikke kunne endre det som skjedde, men de kunne uttrykke sin misnøye. De overførte pengene som var ment for henne til meg," sier hun.

"Hun hadde tatt opp studielån fordi hun trodde hun kunne betale tilbake etter endt utdanning. Hun valgte et studium som ikke direkte gir de høyeste lønningene på arbeidsmarkedet."

Den forbitrede kvinnen, nå beriket med kusinens penger gjennom besteforeldrene, deler også hvordan mannen hennes reagerte på situasjonen.

"Eksmannen min ba meg om å ikke forlate han, og hevdet at han elsket meg. Jeg svarte at hvis han virkelig elsket meg, ville han ikke ha vært utro. Jeg vet at han ikke gjorde det. Han fant ut av det og innså hvor mye han har tapt," hun skriver.

"Tanten min og onkelen min er opprørt over at jeg 'lurer' datteren deres for en så stor sum penger. La meg være tydelig. Det var aldri min intensjon å ta pengene hennes. Jeg ville bare at besteforeldrene våre ikke skulle gi henne noen. Det endte bare opp med å bli prikken over i-en."

"For øyeblikket er familien splittet, men støtten ligger mest hos meg. Ingen ønsker å krysse veier med besteforeldrene mine. Nå er alt over. Skilsmissen vil ta litt tid, men pengene mine er sikret på pensjonskontoen min. Min eksmannen er ute av hjemmet mitt. Og kusinen min, hun kan gå sin vei."

"Hun føler seg skyldig for ikke å konfrontere dem direkte og for å ha involvert besteforeldrene sine.

"Eksmannen min spurte hvordan jeg oppdaget forholdet deres. Jeg forklarte at jeg så meldingene hans på vårt delte nettbrett før han kunne slette dem. Jeg hadde tatt skjermbilder av alt."

Innlegget ble raskt et samtaleemne, og fikk over 13 000 reaksjoner kort tid etter at det ble delt.

Brukere ble lamslått av historien, og mange uttrykte sin støtte til kvinnen og anerkjente hennes rett til hevn. De understreket også at hun ikke hadde bedt om pengene fra besteforeldrene.

Læs også:

Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.
Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.