McDonald's kunde bestilte burger uten salat: Så fikk han dette

12/11/2020 12:06

Emma

Utland
Det var ikke akkurat det han forestilte seg da han bestilte mat fra McDonald's.

Når du er litt kresen, er det smart at du kan bestille fastfood akkurat som du vil.

Det var en mann veldig glad da han måtte bestille mat fra McDonald's online. Dessverre gikk noe galt i prosessen. Han klarte å få litt for mange bokser sjekket av, så da han fikk maten, ble han litt overrasket, skriver The Mirror.  

Faktisk trodde hans kone situasjonen var så komisk at hun valgte å dele episoden på Facebook etterpå. Hun tok et bilde av sin skuffede ektemann, og skrev:

"Min mann bestilte McDonald's fra Uber Eats (online service) Han valgte alle salatalternativene fordi han ikke likte det, men han fikk også velge bort brød og kylling."

Det betydde at han endte opp med å betale full pris for en burger uten salat, brød og kylling. Og hva er igjen, kan du spørre? Du kan se dette på bildet nederst i denne artikkelen.

Over 8.000 likes

Innlegget har fått over 8000 likes og mer enn 1600 kommentarer, og det er ingen tvil om at folk synes det er både morsomt og litt bisarre at McDonald's selv sendte ordren.

"Dagen min er reddet."

"Ærlig talt, det skjer med meg så ofte fordi jeg bare bestiller kjøtt og ost"

"Han ser gal ut. Hysterisk morsomt"

"Jeg er mer sjokkert over at de sendte den ut. Ingen tvil om at de visste at det var en feil, men de hadde definitivt en latter."

Nedenfor kan du se hva den skuffede McDonald's-kunden mottok. Det er klart at noe gikk veldig galt da han måtte bestille maten sin fra den populære hurtigmatkjeden.