McDonalds-kunde ringer politiet på grunn av kalde pommesfrites: Kort tid etter blir han arrestert

18/08/2022 08:31

Emma

Utland
Foto: Google Maps
Foto: Google Maps
En sint McDonalds kunde ringte politiet fordi han hadde fått servert kalde pommesfrites, men da politiet ankom, tok saken en vending. Mannen var ettersøkt for mord.

Bodycam-opptak fra en betjent på stedet viser politiet som ankommer til en McDonald's i Kennesaw i Georgia, USA, 8. August. 

Den sinte kunden holdt avstand til politiet mens han spurte dem om han var arrestert da de spurte ham om han ville signere et dokument. Den mistenkelige mannen begynte sakte å gå bort fra politiet og sa at han var redd for dem.

Det endte opp i en jakt rundt McDonald's parkeringsplass. Betjenten iført et bodycam faller på jakten etter mannen, men til slutt kommer de opp til ham. 

Han ble skutt av en stun gun og blir tatt i politiets varetekt.

Det skriver Unilad.

Den mistenkte er en 24 år gammel mann ved navn Antoine Sims. Han ble etterlyst etter å ha unnlatt å møte i retten, tilbake i 2018. Antoine og to andre ble anklaget for å sette ill på en bil med en kvinne inni.

Tilsynelatende hadde den mistenkte ikke en kvittering, så han visste ikke bestillingsnummeret sitt. Da Sims fikk maten sin, var han misfornøyd med de «kalde» pommesfritesene og begynte å rope til personalet. Deretter ringte restaurantsjefen politiet, det samme gjorde Antoine.

Politiet fant også 31 gram marihuana i Sims' forlovedes bil og han ble derfor siktet for besittelse av det.

David Buchanan, offentlig informasjonbetjent for Byen Kennesaw, sa til Fox News at "Det er veldig uvanlig at noen som vet at han er ettersøkt av politiet, ringer politiet, men det gjorde Mr. Sims altså."