Mekaniker fant kroppsdeler i kvinnens bil: Nå har de startet etterforskning

10/02/2022 08:39

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En kvinne har satt i gang en politietterforskning etter at en mekaniker fant menneskelige tenner i bilen hennes under et verkstedbesøk.

Ifølge amerikanske myndigheter gjorde en mekaniker i landet en grusom oppdagelse da han fant det som viste seg å være restene av en mann.

Bilen tilhørte en ikke navngitt kvinne som overleverte den til et lokalt verksted i byen Linden i New Jersey, fordi hun hadde hørt "rattle" lyder fra forsiden av bilen. Unilad  skriver.

I stedet for å finne et mekanisk problem, fant imidlertid mekanikeren som så på damens bil noe mye skumlere - nemlig tenner og revet hår.

Mekanikeren trodde først at det måtte ha kommet fra en innvirkning på en hjort eller lignende, men fordi tennene lignet på menneskelige tenner, ble politiet kalt.

Politiet fikk undersøkt tennene, og det viste seg at de var fra et menneske.

Politiet i Linden etterforsket saken og fant snart ut at tennene trolig tilhørte en mann som hadde blitt kjørt i hjel på en motorvei i den delstaten i slutten av 2021.

Mannen, som aldri ble identifisert, ble drept etter å ha vært involvert i en trafikkulykke med flere biler involvert tidlig om morgenen 29. desember i fjor.

Ifølge NBC News ble den uheldige mannen truffet av tre forskjellige biler da han dyttet en vogn langs en travel sammenflettet. 

Det er ikke sikkert om mannen var død da den ikke navngitte kvinnen traff ham med bilen, men det antas nå at det er sikkert at hun har slått ham i forbindelse med ulykken.

Politiet har imidlertid sagt at de ikke forventer at kvinnen skal siktes da saken er avsluttet, og kvinnen visste sannsynligvis ikke at hun hadde slått en person.

– Hun trodde kanskje at hun hadde kjørt over et vrak, men som det viste seg, var de rusk, sier politisjef Christopher Guenther i Linden.

Han har også forklart at han ikke kan svare på hvorfor politiet ikke fant tennene og håret som ble funnet i bilens grill og understell da de først undersøkte ulykken.

"[...] Av en eller annen grunn var disse tingene under bilen hennes i en måned. Av en eller annen grunn ble ikke disse kroppsdelene oppdaget under den opprinnelige etterforskningen, sier han.