Modells tatovering i øyet går fullstendig galt

28/09/2017 11:30

Anniken Hauge

Utland
Foto: Catt Gallinger/facebook
Foto: Catt Gallinger/facebook
En 24-årig kanadisk kvinne lot seg tatovere i øyet, men det gikk fullstendig galt. Nå advarer hun andre mot å begå samme feil.

De seneste par årene har det blitt populært å tatovere seg de merkeligste steder på kroppen. På fingeren, bak øret eller til og med på innsiden av underleppen - og i øyet. 

Den siste tatoveringen valgte 24-årige Catt Gallinger fra Ottawa i Canada å få. Hun bestemte seg for å tatovere det hvite i øyet, men det gikk slett ikke som planlagt, skriver britiske The Sun.

Slik så Catt Gallinger ut før hun fikk den mislykkede tatoveringen. Foto: Catt Gallinger/facebook

Tatoveringen kalles sklera-tatovering, og frarådes av helsemyndigheter på grunn av faren for infeksjon.

Canadiske Catt Gallinger advarer andre mot å få denne typen tatovering, etter hun flere uker senere fortsatt har problemer med å se. Hun kaller avgjørelsen sin en 'enorm feiltakelse'.

Bildene av den mislykkede tatoveringen sier sitt.

Kort tid etter at hun fikk tatoveringen begynte den lilla fargen å trille nedover kinnene hennes. Da hun dro på sykehuset, ga legene henne dråper med antibiotika i øyet, hvilket fikk øyet til å hovne opp.

Det begynte å renne lilla tårer fra Catt Gallingers øye. Foto: Catt Gallinger/Facebook

Øyendråpene fikk Catt Gallingers øye til å hovne opp. Foto: Catt Gallinger/Facebook

Catt Gallingers syn på det ene øye er blitt merkbart værre siden tatoveringen, og den lilla fargen fyller øyet. Det har ført til at den unge kvinnen må utsette jobben sin som modell på ubestemt tid. 

Legene mener at tatoveringen er utført feil, og at instrumentene ikke har vært sterile slik at kvinnen har fått en infeksjon i øyet. I dag er synet hennes dårlig på det tatoverte øyet, da opphopet væske presser på synsnerven.

I dag kan Catt Gallinger bare se godt med det ene øyet, og har samtidig brukt tusenvis av kroner på medisin. Foto: Catt Gallinger/facebook

Legen mener at hun i verste fall kan bli helt blind på det ene øyet. Foto: Catt Gallinger/Facebook

Legene har gitt Catt Gallinger den nedslående diagnosen at øyet hennes sannsynligvis ikke kommer til å bli bra. Enten fortsetter det å være slørete, eller så mister hun synet helt. Hun advarer derfor andre mot å kaste seg ut i en slik tatovering. 

- Jeg deler ikke dette for å henge ut noen. Jeg deler dette for å advare andre og oppfordre folk til å gjøre ordentlgi research før de gjør noe lignende. Jeg vil ikke at dette skal skje med noen andre, skriver hun i et innlegg på Facebook, som har spredt seg raskt.

Se Catt Gallingers advarsel på Facebook nedenfor samt en video av det skrekkelige resultatet.