Mor er i ferd med å begrave sønnen sin: Så ringer politiet med en dyster melding som forandrer alt

18/03/2023

Mikkel Sletta

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den hjerteknuste moren trodde ikke livet hennes kunne bli mye verre, men hun tok feil.

Kort tid før jul 2015 forsvant Sharon Gibsons sønn, Chad Gibson, under en bytur i Newquay sørvest i England. Den ulykkelige 53 år gamle moren gjorde alt hun kunne for å finne sønnen, skriver den britiske avisen The Mirror.

Hun lette dag og natt etter sønnen sin, la ut lapper med bilder av Chad og tilbød en belønning for informasjon om ham. Men måneder gikk uten at politiet eller Sharon Gibson fant Chad.

Men plutselig en dag i august meldte politiet at de hadde funnet kroppen til Chad i Newquay. Sharon var dypt ulykkelig over sønnens død, men hun var også lettet over at sønnen hennes var funnet.

I de neste ukene planla Sharon sønnens begravelse og ventet på å få ham utlevert fra politiet.

En måned etter at politiet fortalte Shanon at de hadde funnet sønnen hennes, ringte de med en brutal beskjed. DNA-tester hadde vist at det ikke var Chad de hadde funnet liket av.

"Kan du forestille deg hva jeg har vært gjennom," sier den ødelagte moren, som trodde livet hennes ikke kunne bli mye verre, og legger til:

"Jeg har tatt vare på en annens sønn. Jeg vil vite hvem den personen er. Personen har en mor og familien hans er i mine bønner."

Ifølge Shanon Gibson har politiet gjort en utilgivelig feil.

Læs også:

Sportsstjerne død i tragisk ulykke Sportsstjernen har på tragisk vis gått bort.
Erna Solberg: Ny kald krig Derfor bør Norge bli med i EU.