Mor etterlot nyfødt sønn på flyplasstoalett med hjerteskjærende håndskrevet brev ved hans side

12/02/2018 15:30

Anniken Hauge

Utland
Foto: Tuscon Airport Authority
Foto: Tuscon Airport Authority
Myndighetene har offentliggjort video og bilder i håp om å finne frem til en kvinne som etterlot sitt nyfødte barn på et toalett i januar.

Amerikanske myndigheter fra frigitt en video av en nybakt mor som viser øyeblikket før hun etterlatter sitt eget spedbarn på et flyplasstoalett sammen med et håndskrevet brev.

I videoen ser man en kvinne bære noe inntil kroppen som er viklet inn i et blått teppe.

Hendelsen fant sted på Tuscon Airport i delstaten Arizona forrige måned, og etterforskerne mener at kvinnen fødte gutten på et toalett rundt klokken 9 om morgenen, før hun tok ham med til et annet toalett på flyplassen og deretter etterlot ham der.

Det skriver Daily Mail

Myndighetene håper nå at videoematerialet kan bidra til å identifisere moren, som også etterlot et hjerteskjærende brev ved siden av den lille sønnen sin.

- Vær så snill, hjelp meg. Moren min hadde ingen anelse om at hun var gravid. Hun er ute av stand til å ta seg av meg. Vær så snill, hjelp meg til myndighetene slik at de kan finne et godt hjem til meg, står det i brevet.

Og helt til slutt står det:

- Jeg ønsker bare det beste for ham, og det er ikke meg. Vær så snill. Unnskyld.

Brevet som ble funnet ved siden av den nyfødte gutten. Foto: Tuscon Airport Authority

Den lille gutten ble funnet av en ansatt på flyplassen 14. januar på et toalett i nærheten av området for bilutleie. Den nyfødte babyen lå på stellebordet på et familietoalett.

Han hadde blitt vasket og fått et teppe rundt kroppen før han ble etterlatt.

Selv om flyplassmyndighetere har frigitt bilder og video, rapporteres det samtidig at etterforskerne har gitt opp å finne moren – det er ikke nok ressurser til å lete lengre.

Gutten er frisk og rask og er nå tatt hånd om av sosiale myndigheter.

Se klippet av moren nedenfor.

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.