Mor glemmer barnet sitt på flyplassen: Så skjer det utenkelige når flyet er i luften

23/10/2023 06:00

redaktion

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Moren hadde lagt hodet under armen den dagen.

Det er velkjent at lange ventetider på flyplasser kan være slitsomme.

Med travelheten til reisende, de lange køene og det generelle stresset med å fly, er det ikke uvanlig å dobbeltsjekke de viktigste tingene før du går ombord på flyet.

Likevel skjer det, akkurat som det gjorde i den klassiske julefilmen 'Alene hjemme', der familien glemmer den lille gutten sin i husken.

Og nå har den scenen faktisk gjentatt seg - bare i det virkelige liv.

En mor hadde satt seg på flyet, og først da det hadde lettet husket hun at babyen hennes fortsatt var tilbake i terminalen. Det skriver The Guardian.

Hun hadde forlatt barnet sitt i Saudi-Arabia mens hun var på vei til Malaysia, en tur som tar åtte timer.

Desperat og panikk fryktet denne moren for barnets sikkerhet, selv om hun ikke hadde andre å skylde på enn seg selv for at babyen hennes hadde blitt alene på en flyplass.

Å få flyet til å snu virket ikke realistisk, men det var et barn som hadde blitt alene på en større flyplass, så piloten ba om tillatelse til å foreta en returflyvning.

Likevel skjedde det moren ikke hadde turt å håpe på.

Operatørene trodde nesten ikke sine ører og brukte et minutt eller to på å samle seg og gi grønt lys for returflyvning. Moren ble lykkelig gjenforent med barnet sitt ikke lenge etter.

Du kan se mer nedenfor:

Læs også:

Derfor bør du spise det hvite «rusket» på klementinen Vi alle elsker frukten for sin friske duft, søte smak og at den er så enkel å skrelle. Men det er faktisk det hvite «rusket» som skjuler en skattekiste av næringsstoffer.