Mor hengt ut av sønnens lærer på grunn av innholdet i lunsjboksen hans

18/08/2022 07:45

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
En ung engelsk mor vil ikke tåle å bli hengt ut fordi hun gir sønnen melk med på skolen. Kakaomelk, vell og merke.

Constance Hall er ikke redd for å si fra når hun tror hun blir urettferdig angrepet. Og det ser ut til at den 33 år gamle, engelske moren, hun gjør det nå, så Constance Hall gir igjen både på sin egen blogg, på radioprogrammet og i andre engelske medier.

Det skriver The Mirror.

Det handler om at Constance føler seg hengt ut av sønnens lærer fordi sønnen får kakaomelk på skolen. Da Constance fant ut at fem år gamle Arlo ikke lenger fikk lov til å drikke kakaomelken sin i tidlig friminutt, tok saken virkelig av.

Arto fortalte sin mor at han ønsket at han ikke tok med kakaomelk fordi lærerne hans ikke ville la ham drikke det i begynnelsen av skolen. De trodde det var en usunn start på dagen og lot ham i stedet vente med å nyte den omstridte, søte melken til selve lunsjpausen.

– Det er mulighetene. Juice eller kakaomelk, fordi han ikke kan få brød eller noe annet som fyller meg på den tiden, og det er derfor jeg gir ham kakaomelk slik at han ikke trenger å være sulten, forklarte Constance på sitt eget radioprogram The Queen Sesh.

Constance sier også at I tre måneder har Arlo følt seg ukomfortabel fordi læreren har så sterke holdninger til kakaomelken Arlo får med seg. Hun sier også at den samme læreren har forelest henne om ernæring – en undervisning som fikk Constance til å føle seg som om hun sendte sønnen på skolen med verst mulig frokost.

Foto: Shutterstock.com

– Det er mødre som meg som jobber fulltid og har seks barn, og noen ganger trenger det bare ting å kjøre litt lett. Det er mødre som ikke engang har råd til å gi barna sine lunsj, og jeg liker ikke at de engang skammer seg over hva de gir barna sine i friminuttet, sier Constance Hall, som ofte tar for seg foreldre og foreldre på bloggen sin. Hun mener det økonomiske presset som kan være i forhold til å gi barn mat, kan være stort.

"Da jeg var helt nede og alene med to nyfødte babyer, klarte jeg ikke engang å betale for lunsj. Jeg kunne ikke engang handle. Tenk om noen hadde fortalt meg på den tiden at sønnen min ikke fikk lov til å ha kakaomelk i friminuttet fordi det "ikke var sunt nok." Jeg ville ha brutt sammen i tårer og hyperventilert helt til psykologen min," raste den kakaoelskende moren.

"Makt til folket! La dem drikke melk! (Makt til folket! La dem drikke melk!) endelig", sa moren.