Mor i sorg: "Min egen dumhet kostet datteren min livet"

28/11/2022 12:44

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
En mor mistet på tragisk vis sin 2 år gamle datter. Det verste for den sørgende moren er at det er hennes egen glemsomhet som kostet datteren livet.

En britisk kvinne ved navn Kim Rowlands har levd gjennom alle foreldres verste mareritt. For fire år siden mistet hun sin to år gamle datter i en tragisk ulykke.

Det alene er nok til å få enhver mor til å sørge. Men for Kim Rowlands er det enda verre. Med hennes egne ord var det hun som forårsaket at hennes to år gamle datter mistet livet i en forferdelig ulykke.

Det skriver det britiske medie BBC.

Den tragiske hendelsen skjedde i mars 2018, da den unge kvinnen fra Cardigan i Wales måtte samle inn penger fra arbeidsplassen din. I mellomtiden hadde hun latt datteren sitte i familien Mini.

Kort tid etter begynte bilen å rulle da Kim ikke hadde brukt håndbremsen. Mens hun var på arbeidsplassen, rullet bilen inn i den nærliggende elven Teifi.

To år gamle Kiara Moore satt fastspent i barnesetet i bilen, og derfor druknet hun tragisk.

Først trodde moren at bilen med lille Kiara var stjålet.

Kort tid etter gikk den forferdelige sannheten opp for henne.

De skyndte seg for å ringe redningsmenn, som stormet til foten, hvor de trakk den lille jenta i land.

Til tross for flere forsøk på å gjenopplive den lille jenta, kunne livet hennes ikke reddes. Kort tid etter at hun ble dratt i land, ble hun erklært død.

I et innlegg på Facebook som siden har blitt fjernet, skrev den sørgende og ødelagte moren:

"Veldig trist, min fantastiske datter døde. På grunn av min egen dumhet. Jeg må leve med skyldfølelsen resten av livet. Mamma elsker deg jenta mi. Jeg er så lei meg."

Lille Kiara mistet livet bare en uke før hun skulle ha fylt tre år.