Mor vil at 14 år gammel datter skal ha plastisk kirurgi: "Stygge mennesker kommer ingen steder"

12/09/2022 09:37

Emma

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
En mor sparer mer enn 1500 kroner hver måned, slik at hennes 14 år gamle datter kan få plastisk kirurgi. Det er nødvendig fordi stygge mennesker ikke kommer noe sted, sier hun.

De fleste foreldre synes ofte at barna deres er vakreste når de er naturlige, og de vil ofte være sterkt imot at barna deres har ulike plastiske operasjoner.

Likevel er det fortsatt foreldre som er i nøyaktig motsatt ballpark. Dette inkluderer den 37 år gamle moren Carla Belluci, som bare vil at datteren skal se bra ut når hun blir stor.

Hun setter derfor av mer enn 1500 i måneden, noe som utelukkende er øremerket plastisk kirurgi i fremtiden for datteren.

I en tale til magasinet Closer sa moren, med 60.000 følgere på Instagram, at datteren hennes ikke var den akademiske typen, og at plastisk kirurgi ville hjelpe henne i fremtiden da "stygge mennesker ikke kommer noe sted i livet".

"I motsetning til guttene mine, bryr jeg meg ikke om utdannelsen hennes. Hun må bruke utseendet sitt hvis hun vil komme langt i livet," sier hun i intervjuet.

Nødvendig hvis hun vil bli realitystjerne

I tillegg til de mer enn 1500 kroner som Carla Belluci sparer til datterens plastiske operasjoner i fremtiden, bruker hun allerede mer enn 2000 kroner på datterens utseende per måned.

Blant annet går det til å opprettholde datterens negler, øyenbryn og hårforlengelser. I fremtiden er det sannsynligvis langt mer penger å bruke på utseende, spesielt hvis hun vil se ut som Kim Kardashian, som datteren hennes for tiden ser opp til.

"På dette tidspunktet liker hun Kardashian-utseendet med en stor rumpe, store og fulle lepper. Hun vil få en fylling i leppene når hun fyller 16 år, og det har hun min største støtte til," sier moren, som utdyper hvorfor det er så viktig å ha plastisk kirurgi.

– Hvis hun ønsker å være en vellykket influenser eller realitystjerne, må hun ha dagens utseende, så plastiske kirurgi er den logiske løsningen. Hun ser allerede bra ut nå, men operasjoner vil få henne til å se enda bedre ut.

Har du også laget en besparelse for barnet ditt, som vil gå utelukkende til plastisk kirurgi?