Mor ville feire sønnen med kake: Nå ler folk av den drøye beskjeden

09/03/2023

Sofie Hansen

Utland
Foto: Reddit
Foto: Reddit
En stakkars mor har blitt latterliggjort på nettet etter at hun ønsket å sende sønnen til universitetet med en kake.

Det skal etter hvert ikke så mye til før man fort kan bli til latter.

Det må en stakkars velmenende mor innrømme, etter at en uheldig kake har gjort henne ufrivillig kjent på internett.

Kaken var en avskjedsgave til sønnen hennes, som skulle begynne på høyskole (universitet, red.). Derfor ville den amerikanske moren skjemme bort sønnen sin litt før han flyttet hjemmefra for å ta seg av studiene.

Hun tryllet derfor frem en nydelig lagkake, som hun til og med skrev en melding på.

«Good luck @ uni (good luck at uni) var på kaken – et budskap som umiddelbart ikke var til å ta feil av.

Foto: Reddit

Og fortsatt. Fordi morens kakehåndskrift, kombinert med at hun hadde brukt en tvetydig snabel-a, som på engelsk er forkortelse for - og uttales - 'at', gjorde det ellers søte budskapet uvillig vulgært.

Mange har kommet til å forveksle '@' med 'c', og siden morens 'i' også kunne se ut som en 't', ble de to ordene '@ uni' plutselig til det stygge engelske ordet 'cunt', som er en vulgær slangbetegnelse for det kvinnelige kjønnsorganet og som brukes nedsettende om en person.

Ved første øyekast kunne det derfor se ut som noe sånt som «lykke til grisen» var skrevet på kaken. Det er ingen tvil om at den stakkars moren ikke trakk den flate og uheldige parallellen selv, men det har mange andre takket være en bruker av nettforumet Reddit.

Den ukjente brukeren er en venn av den stakkars moren og etter å ha blitt overrakt kaken la han i etterkant ut et bilde av den på sosiale medier med teksten:

"En venn lagde en kake til sønnen sin forrige uke (hjemme)."

Det var alt det sa, men i kommentartråden var andre brukere raske med å få med seg hvorfor bildet av den uheldige kaken var lagt ut.

Det frekke bakverket ble raskt en hit – ikke bare på Reddit, men også andre steder på nettet, hvor kaken, som ønsker sønnen lykke til på det frekkeste, er blitt grundig ledd av.

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.