Moren sjekket ikke tegningen før sønnen viste den foran hele skolen: Det burde hun nok ha gjort

06/04/2024 08:46

Emma

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
En mor ble målløs da sønnen viste frem en tegning han hadde tegnet av henne foran hele skolen. På tegningen var hun helt naken.

Nikki Britton ryddet hjemme da hun kom over en tegning sønnen hennes, Jack, hadde tegnet av henne da han gikk på barneskolen. På tegningen ser du en kvinne med brunt hår og et stort smil, kun iført et par sko.

Jack var veldig stolt av tegningen han hadde tegnet av moren sin, så han bestemte seg for å vise den frem foran hele skolen. Før du gjør dette, burde kanskje Nikki ha sjekket tegningen.

Hun var ikke klar over hva han hadde tegnet, og da det ble vist, satt hun selv blant både barn og foreldre. Hun håpet derfor at «jorden ville sluke henne».

Ifølge Daily Mirror har Nikki  delt sin historie i en gruppe på Facebook, hvor hun selv har forklart seg om hendelsen.

"Etter en nylig opprydding kom jeg over dette mesterverket som min vakre sønn tegnet av meg da han gikk på barneskolen", skriver hun.

"Første gang jeg så det var på et møte på skolen, hvor min lille Picasso stolt viste frem tegningen foran hele skolen - inkludert foreldrene."

"Jeg kunne høre latter og mumling, i håp om at jorden ville sluke meg. Da jeg endelig fikk tak i den lille bærebabyen," sa han: "Jeg hadde ikke tid til å tegne klær på deg."

Foto: Privat

Nikki sa at hun rett og slett ikke kunne forstå hvordan læreren hans aksepterte at Jack viste frem tegningen av sin nakne mor foran mengden av både barn og foreldre.

Innlegget hennes har selvfølgelig fått mye respons, hvorav de aller fleste synes det er morsomt.

"Du hadde i hvert fall på deg sko, så du var ikke helt naken", skrev en person i en kommentar til Facebook-innlegget.

"Du må ramme inn og stille det ut", sa en annen, mens en tredje skrev: "Det er blikket i øynene dine som virkelig treffer meg."

Innlegget på Facebook inspirerte tilsynelatende andre, fordi flere andre foreldre bestemte seg for å dele sine historier og kunstverk som barna deres hadde tegnet av dem.

– Fireåringen min tegnet nylig to bilder av meg på skolen, og det er fint. På begge bildene har han imidlertid tegnet brystene mine og gitt dem et smilefjes, sier en mor.

– Datteren min ble bedt om å tegne et selvportrett på skolen, men hun fortalte meg at hun faktisk tegnet meg. Tilsynelatende ser jeg ut som en rosa potet, skrev en annen.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.