Nå får Putin også et slag fra Will Smith

21/04/2022 07:31

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
I løpet av de siste ukene har Russlands invasjon av Ukraina og Will Smiths slag til Chris Rock under årets Oscar-utdeling uten tvil vært de to mest omdiskuterte temaene på sosiale medier og i media.

En krig i Europa er uten tvil årets største (og mest tragiske) nyhet og har derfor naturlig nok fått mye plass både i media, men også i debatten mellom folk på sosiale medier.

Skuespilleren Will Smith klarte imidlertid å ta litt av rampelyset da han under årets Oscar-utdeling gikk opp på scenen og knivstakk komikeren Chris Rock et syngende slag etterfulgt av ordene: "Hold min kones navn ute av din jævla munn."

Slappingen var en konsekvens av Rocks vits om Smiths kones sykdom, noe som får henne til å miste håret.

Selv om mange på sosiale medier mener Smith gjorde det rette, har det nå resultert i at den verdenskjente skuespilleren ble utestengt fra Oscar-arrangementer de neste 10 årene.

Siden da har situasjonen blitt diskutert nesten like mye på sosiale medier som krigen i Ukraina er, og nå har en gatekunstner i den amerikanske byen Los Angeles klart å smelte sammen de to 'historiene' sammen.

I sentrum av byen kan du se et 'graffiti-bilde' av Smith som gir Putin et slag og en taleboble med teksten: "Hold Ukraina ute din jævla munn."

Et bilde av bildet har blant annet blitt delt på sosiale medier Twitter, der det allerede har fått litt oppmerksomhet.