Nå kan du "pimpe" opp Crocsa dine med en flammende eksos

15/12/2021 11:15

Emma Sletta

Utland
Foto: Etsy
Foto: Etsy
Hvis du eier noen få crocs, kan du nå "pimpe" dem med både spoilere, flammende eksos og andre deilige gjenstander.

Crocs har alltid vært den høyeste mote og noe som snur blikk som du går gjennom byen iført et par fasjonable sko ... eller i det minste noen tror det. Andre synes nok det er de styggeste skoene noensinne.

Enten du er for eller imot crocs, er det ikke diskutabelt at skoen har blitt en global suksess siden den først så dagens lys i 2002. Sammenlignet med samme kvartal i fjor økte Crocs salg 64 prosent til 460 millioner dollar i de tre første månedene av 2021.

Hvis du vil gjøre skoen enda mer slem og farlig enn den allerede er, har løsningen nå kommet! En rekke 'click-on tilbehør' har nettopp blitt utgitt for skoen kalt Jibbitz, det skriver Ladbible.

Tilbehøret spenner mye fra spoilere til hæl og flammende eksos til turboer til "snute". Hvis du har en 3D-skriver og et par Crocs og til og med vil lage en kul spoiler for skoen, kan du finne tegningen for den på Prusa 3D Printing Repositorys nettsted.  

Men frykt ikke! Hvis du har et par komfortable sko, men ikke en 3D-skriver, er det fortsatt mulig å få tak i noe av det deilige tilbehøret. Flere brukere har begynt å skrive ut og selge tilbehør på nettsteder som eBay og Etsy.  

I tillegg til tilbehør som først og fremst er der for å få de fasjonable skoene til å se enda kulere ut, har brukerne av skoen også begynt å lage praktisk tilbehør til de praktiske skoene. Dermed har en bruker av sosiale medier TikTok "oppfunnet" en snøplog for skoen, og unngår å få våte føtter når du går i snøen iført skoen.

Foto: Etsy

Hvis du ikke har en 3D-skriver, er det igjen håp, da snøplogen kanskje ikke blir satt i produksjon, men en bruker på Facebook foreslår et alternativ som de fleste kan lage selv, som han kaller 'kanadiske krokodiller'. Selv med innebygd "salting"!

 

 

 

Læs også:

Så enkelt: En rask måte å rengjøre ovnen på Et enkelt triks for å få ovnen til å glinse igjen ved å bruke en enkel ting.