Opprettet samling for å begrave nyfødt sønn: Nå blir mor og far rapportert til politiet

13/11/2020 10:12

Emma

Utland
Det unge paret klarte å samle inn 3700 kroner.

"Vær så snill å ha min hustru og jeg i dine tanker og bønner. Vår sønn Easton ble født med væske i lungene og døde bare timer etter at han var født. Vi vil sette pris på om du ønsker å dele dette, og hvis du har muligheten, så donasjoner vil hjelpe deg å være i stand til å betale begravelse og medisinske regninger." Dette var ordene til det unge paret i et innlegg på sosiale medier som linket til en innsamlingsaksjon de satte opp på GoFundMe. Det skerker Fox13.  

Det unge paret ved navn Geoffrey og Kaycee, fra Pennsylvania, hadde også en nekrolog for deres lille sønn.

"Eastons foreldre ble velsignet med litt over 5 timer med ham før han dro til sitt nye hjem i himmelen klokken 08:20.m. Han klarte å holde hender med sin mor og far og har kyss og klemmer. Han ble også fortalt utallige ganger at mamma og pappa elsker ham." Det var i nekrologen at paret ble laget.

"Det er sykt"

Det hele høres ut som en dypt hjerteskjærende situasjon - hvis det ellers hadde vært sant. Easton har aldri blitt født - faktisk var den unge kvinnen aldri gravid. Paret bestemte seg tilsynelatende for å utføre en ekstremt grov "prank", som både familie og venner trodde var sant. De la til og med ut et bilde av sin lille sønn - som ikke eksisterte i det hele tatt.

Det var imidlertid en venn som ikke kunne få det til å henge sammen. Faktisk var det vennen Cynthia, som hadde holdt en baby shower for den "gravide" kvinnen da hun var syv måneder gravid. Hun undret seg over at legene ikke hadde gjort noe for å redde lille Easton, og at han ifølge foreldrene bare hadde "fått lov" til å gå bort.

Det var derfor hun ringte krematoriet som skulle ha kremert den lille gutten - men de hadde aldri hørt om ham. Det var derfor hun ringte politiet og delte sin bekymring.

Da politiet etterforsket saken videre, klarte de ikke å finne noen bevis for at gutten var født. Sykehuset hadde ingen oversikt over kvinnen som fødte en liten gutt på sykehus - og heller ikke at en liten gutt skulle ha gått bort av den angitte grunn.

Paret, som hadde samlet inn tilsvarende 3700 danske kroner, er derfor siktet for bedrageri, og pengene må også refunderes til familiemedlemmer og venner som hadde donert.

"Jeg vet ikke hva deres motiver var - å skade familie og alle andre? Det er sykt." Sier Cynthia til lokale medier.

GoFundMe har også snakket ut om saken, og sier at slik oppførsel absolutt ikke er akseptabel for dem. Derfor sørger de for at alle pengene blir refundert til riktig eier.

 

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.