Pappa er heldig som er i live: Det er derfor du aldri må snu hodet for raskt

12/01/2023

Sofie Hansen

Utland
Foto: GoFundMe
Foto: GoFundMe
Faren ble fortalt at han er "heldig som er i live".

35 år gamle Joel Hentrich ante ikke hva som foregikk da han kjente en uvanlig knallende følelse i nakken. Ikke lenge etter at den merkelige følelsen begynte, opplevde den spreke faren tåkesyn, svimmelhet og prikking i ansikt, hånd og bein.

I tillegg begynte han å kaste opp ukontrollert. Det skriver han på sin GoFundMe-side.

Da Joel ble brakt til sykehuset i en tilstand av stor nød, ble legene umiddelbart varslet. Ved nærmere undersøkelse kunne de fastslå at han hadde pådratt seg betydelig skade på venstre vertebrale arterie rett og slett fordi han hadde snudd hodet for brått.

Skaden forårsaket tre separate slag i den nedre delen av lillehjernen, som er ansvarlig for å koordinere og kontrollere muskelbevegelser.

"Å snu hodet veldig fort er noe jeg har gjort en million ganger," sier Joel og legger til:

"Det traff meg som massevis av murstein. Du tror bare ikke at slike ting faktisk vil skje med deg."

"Jeg ble helt sjokkert og vantro. Men etter hvert begynte jeg å forstå hvor betydelig og alvorlig ulykken var."

"Jeg er utrolig heldig at jeg fikk medisinsk hjelp i tide, da det har forhindret meg fra å ha noen langvarige fysiske skader eller funksjonshemninger."

I dagene før skaden hadde Joel opplevd et lett ubehag i nakken, selv om han bare antok at det var på grunn av stillingen han hadde sovet i og at det snart ville gå over.

Først var det en påtakelig frykt for at Joels gale ulykke ville gjøre ham ubevegelig og ute av stand til å gå igjen, men heldigvis var han i stand til å bli fullstendig frisk på utrolig kort tid.

"Det var et utrolig spesielt øyeblikk da jeg sto opp og innså kraften i min egen kropp - evnen til fortsatt å stå, balansere og leve livet på mine egne premisser."

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.