Par avslørte barnets kjønn: Nå kan de risikere 20 år i fengsel

Paret, som skal ha hatt en katastrofal babyshower, eller kjønnsavslørende fest, kan nå møte 20 år i fengsel.

Refugio Manuel Jimenez Jr. og Angela Renee Jimenes valgte å holde en fest for å avsløre deres fremtidige barns kjønn, men det endte i katastrofe.

Paret kan nå, som følge av sine handlinger, ende opp med å bli dømt til opptil 20 års fengsel.

Det skriver Ladbible.com.

De hadde benyttet seg av en røykgenererende pyroteknisk enhet, som ikke ble brukt til det tiltenkte formål, men i stedet endte opp med å forårsake en massiv skogbrann.

Paret prøvde å bruke vannflasker for å begrense den rasende brannen, men de måtte innse at det var for stort munnfullt, og derfor ringte de brannvesenet.

Brannen rev gjennom 22.000 dekar land, og det tok 1.300 brannmenn hele 23 dager å få den under kontroll.

Dessverre, i kampen mot brannen, ble det også bekreftet at en brannmann døde i forbindelse med infernoet, mens 12 andre ble skadet, fem hjem og mer enn et dusin andre strukturer ble ødelagt.

I kjølvannet av dette er Refugio og Angela tiltalt for ufrivillig drap, tre tilfeller av uforsvarlig å forårsake en brann som har forårsaket alvorlig skade på et menneske og uforsvarlig forårsaker en brann som har truet andre som bor i området.

Begge har erklært seg skyldige.

Statsadvokat Jason Anderson i San Bernardino kom med følgende kommentar da han noterte anklagene:

"Brannmannens død var et direkte resultat av brannen."

Zachary Behrens, en talsmann for United States Forest Service SFS, ønsket anklagene mot paret velkommen.

– Vi vil takke statsadvokaten og lensmannskontoret for deres harde arbeid og flid med å reise tiltale mot paret i saken. Vi sender våre vakreste tanker til Charlies familie (den avdøde brannmannen, ed.), venner og kolleger i dag og alltid."

El Dorado-brannen var imidlertid bare en av tusenvis som brøt ut i California i løpet av denne rekordsesongen, med mer enn fire prosent av staten sprengt i flammer med nesten 10.500 bygninger ødelagt og 33 dødsfall registrert.