Par møtte ikke opp til bryllupet: Så fikk de en ubehagelig overraskelse i innboksen

08/09/2022 11:59

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Et par klarte ikke å delta i et bryllup selv om de hadde akseptert invitasjonen. Etter bryllupet mottok de en ubehagelig e-post fra bruden og brudgommen.

Et par som ble invitert til et bryllup som de endte opp med å ikke møte opp, ble overrasket over å motta en "no-show faktura" fra en "smålig" brud fordi de ikke meldte seg fra i god tid. 

Det skriver The Sun.

Et bilde av fakturaen har gått viralt på nettet. Fakturaen viser at gjesten har blitt bet om å betale $ 240 (omtrent 200 kroner) for to konvolutter som ble igjen fordi paret ikke dukket opp.

I tillegg viser fakturaen også at den er utstedt til gjester som verken ringte eller møtte opp. Beskrivelsen sier at det er en "Middag for bryllupstilbud (No-show)", hvor hver enhet koster 120 kroner og beløpet er for to.

Etter at bildet ble delt på det populære forumet Reddit, har flere brukere på nettstedet vært raske med å kalle bruden "smålig". Flere av dem la videre til at aksept av en bryllupsinvitasjon ikke er en juridisk bindende kontrakt.

På fakturaen er det også en lengre beskrivelse som beskriver hvorfor fakturaen er sendt:

"Denne fakturaen vil bli sendt til deg fordi du har bekreftet setet i bryllupet ved siste tilbakemelding."

"Beløpet ovenfor er prisen på dine individuelle seter. Fordi du ikke ringte eller varslet oss riktig om at du ikke ville være til stede, er dette beløpet du skylder oss da vi betalte for setet ditt på forhånd."

"Du kan betale gjennom Zell eller PayPal. Ta kontakt med oss og gi oss beskjed om hvilken betalingsmåte som fungerer for deg. Takk!"

I tillegg viser fakturaen at den ble utstedt 1 0000001 8. Det vitner om at paret enten er de første eller de eneste som har mottatt denne fakturaen fra bruden og brudgommen.

På Reddit, som sagt, var mange raske til å merke bruden som "smålig" fordi hun sendte denne fakturaen til gjestene.

– Å akseptere en bryllupsinvitasjon inngår ikke en juridisk kontrakt med hverandre. En sosial kontrakt, selvfølgelig, men det er bare klebrig. Det er en fest (under en pandemi). Ting skjer, skrev en person, mens en annen ganske enkelt skrev: "Så smålig."

Imidlertid var det også noen som tok brudens side, da de mener at det er uhøflig å registrere seg for et bryllup, men ikke registrere seg eller dukke opp.