Par siktet for å ha mishandlet 4 måneder gammel sønn: Skal angivelig ha lagt det lille barnet i mikrobølgeovnen

05/12/2017 15:38

Anniken Hauge

Utland
Et par fra den amerikanske staten Missouri er nå siktet for å ha misbrukt deres bare 4 måneder gamle sønn på det groveste.

Derick and Mikala Boyce-Slezak, begge 22 år, ble tirsdag dømt i retten i Missouri i USA.

Paret sto siktet for grov barnemishandling, etter å ha lagt sin bare 4 måneder gamle sønn i mikrobølgeovnen og skrudd den på, angivelig for å etterligne en reklame de hadde sett på tv.

Bakgrunnen for siktelsen er en tur til legen med sønnen, hvor det blant annet ble oppdaget annengradsforbrenninger på guttens kropp.

Det skriver Daily Mail

Foreldrene til den lille gutten hadde oppdaget at han hadde et utslett i ansiktet, og tok ham derfor med til legen for å få ham undersøkt.

Men legene oppdaget da noe urovekkende; barnet hadde annengradsforbrenninger på den ene siden av kroppen, brudd på kraniet og en blødning i hjernen. 

Under et avhør fortalte barnets mor, Mikala Boyce-Slezak, at noen hadde vasket barnets ansikt med et håndkle som inneholdt noe som liknet blekemiddel. Barnets far, Derick Boyce-Slezak vitnet ikke.

I 2016 skal foreldrene ha mistet foreldreretten over deres første barn, en datter som ble fratatt rett etter fødselen. 

Paret ble siktet tirsdag og kan løslates mot en kausjon på 500.000 dollar, tilsvarende cirka 4,2 millioner norsk kroner.