Parkeringsvakt tror ikke noen ser på: Men hans grove triks blir filmet

20/07/2021 12:03

Emma Sletta

Utland
En parkeringsvakt visste ikke at han ble filmet da han dro nytte av et stygt triks.

Bilister og parkeringsvakter er ofte en dårlig kombinasjon, da de liker å være ganske uenige om når billettblokken skal vises. Det kan være vanskelig å avgjøre hvem som har rett hvis det er ord mot ord, men det er også tilfeller der en part er helt på villspor.

Det er tilfelle i denne videoen filmet av den engelske bilisten Harvey Saunders, fordi han hadde en ide om at han ble bøtelagt gang på gang på tvilsom basis. Og den 41 år gamle mannen burde bevise seg riktig. Det er det Metro som skriver.

Videoen viser hvordan Harvey, som installerte et kamera i frontruten, parkerer lovlig i byen Hull, øst for Leeds. Helt til en parkeringsvakt kommer inn og flytter en kjegle slik at han ikke lenger holder seg til reglene. Parkeringsvakten signerer med en bot på 70 euro tilsvarende 650 kroner.

Etterpå støtte Harvey på parkeringsvakten og spurte ham om boten.

" Jeg fortalte ham at jeg hadde spilt inn ham mens han flyttet kjeglen og at jeg spilte inn ham nå. Så ble han veldig sint, forteller den misfornøyde bilisten, som nektet å holde ut med boten.

Det var sant at parkeringsvakten flyttet kjeglen fordi det var galt da noen hadde flyttet den, men det var langt fra riktig at han bøtela Harvey for parkeringen.

Harvey har delt videoen på Facebook for å vise andre hva som kan skje. Det har strømmet inn med kommentarer fra andre bilister som også er rasende over hendelsen.

Hull tingrett har besluttet å kansellere boten og etterforsker saken i dybden.

Du kan se videoen nedenfor: